Riley Keough

Elvisova unuka otkrila da boluje od specifične bolesti te donijela veliku odluku

09.08.2023 u 11:26

Bionic
Reading

U najtežim trenutcima gubitka majke glumica Riley Keough otkrila je da je i sama postala majka. Vijest se dugo skrivala od javnosti, a sada je jasno i kako je uspjela sakriti blaženo stanje

Tijekom pogrebne službe u čast njezine majke Lise Marie Presley u Gracelandu 22. siječnja u svijetu je odjeknula vijest da je Elvisova unuka postala majka. Riley je napisala pismo koje je čitao njezin suprug Ben Smith-Petersen, a pismo je otkrilo da su Ben i Riley roditelji djevojčice.

Mnogi su viješću ostali iznenađeni, no utvrdili da je glumica očito vješto skrivala da je u drugom stanju. Ipak, čini se da je par posegnuo za surogat majkom.

'Mislim da je vrlo cool, nesebično i nevjerojatan čin koji te žene čine kako bi pomogle drugim ljudima. Mogu nositi djecu, ali osjećala sam se kao najbolji izbor za ono što sam fizički imala s autoimunim stvarima.', izjavila je Riley Keough objašnjavajući svoju odluku te aludirajući na lajmsku bolest od koje boluje.

Rileyjina kći zove se Tupelo Storm Smith-Petersen, a imenom je odala posebnu počast rodnom gradu svog djeda Elvisa Presleyja, kao i bratu Benjaminu Stormu koji je preminuo u srpnju 2020. u dobi od 27 godina.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju