VRATILA DJEVOJAČKU LINIJU

Ella Dvornik ponosno pokazala plodove rada: Masne naslage na trbuhu nestale su poput čarolije

07.03.2021 u 19:26

Bionic
Reading

Nakon druge trudnoće, Ella Dvornik je bila odlučna u naumu da se vrati u formu i istopi kilograme koje je nakupila tijekom devet mjeseci uživanja u hrani. Sredinom srpnja odlučila se na 60-dnevni izazov s ciljem gubitka suvišnih kilograma. Najkritičnija točka bio je trbuh, a je li ga se uspjela riješiti otkrila je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu

Da su se naporni treninzi i zdrava prehrana itekako isplatili, Ella Dvornik je dokazala objavom fotografije trbuha u Instagram Storyju. Zahvaljujući zdravoj prehrani i trčkaranju za malenom Lumi Wren, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, proslavljena influencerica je uspjela izgubiti više od sedam kilograma, no najteže je bilo zategnuti trbuh.

Ella je to postigla uz pomoć coolsculptinga, tretmana zamrzavanja sala na trbuhu. Barem je tako otkrila u svojoj objavi.

'23. ožujka će biti točno tri mjeseca od tretmana coolsculptinga. Inače se trebaju čekati tri mjeseca da se vide rezultati. Ali ja mislim da bolje od ovog ne može, ravniji trbuh ne može', napisala je uz fotografiju svog trbuha kći preminulog kralja funka, Dine Dvornika.

No, svjesna je Ella da svoju novu figuru treba održavati, kako se kilogrami ne bi vratili.

'Ovo će mi biti tako dobra odskočna daska za povratak u teretanu', dodala je.

Prije nego je započela cijeli proces mršavljenja, Ella je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografije na kojima se vidi kako je njen trbuh izgledao prije strogog režima prehrane i podvrgavanja estetskom tretmanu.

Ella Dvornik Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram