Sasvim drugačiji imidž

Ella Dvornik je pronašla svoje stare fotografije, sjećate li je se iz tih životnih faza

14.07.2021 u 23:08

Bionic
Reading

Danas je jedna od najuspješnijih domaćih blogerica, majka kćeri Balie Dee i Lumi Wren te je supruga Charlesa Pearcea, a kad je bila u tinejdžerskom razdoblju njegovala je puno 'mračniji', punkersko - darkerski stil odijevanja, furala raščupanu kosu, imala pirsinge, a na nekadašnjim fotografijama u najmanju ruku, izgleda neprepoznatljivo

Rođena u slavnoj obitelji Dvornik, Ella je praktički oduvijek bila medijski zanimljiva, a posebno je to postala tijekom svojih tinejdžerskih godina. Tada nitko nije slutio da će jednog dana postati jedna od najutjecajnijih domaćih instagramerica.

'Isuse ljudi tko se sjeća Myspacea? Idite dalje da vidite fotke s mog profila', poručila je Ella Dvornik svojim pratiteljima, a onda nanizala više fotografija iz prošlosti.

Podjsjetimo, nakon punkersko - darkerske faze Ella je napravila rez te je furala plavu kosu, a potom je 'zabrijala' na japansku kulturu pa je neko vrijeme nosila sivkastu boju kose. Napravila je preokret kad je napustila Hrvatsku i otišla raditi u London 2013. godine. Transformirala se u pravu damu odličnog imidža, ali i izgleda, a ljubav i majčinstvo, složit će se mnogi, dodatno su je proljepšali.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram