NAJBOLJI SADRŽAJ

Ekskluzivne premijere na Pickbox NOW sinonim su za vrhunske serije

22.01.2023 u 17:26

Bionic
Reading

Pickbox NOW redovito donosi nove i uzbudljive serije – počastite se najboljim sadržajem na streaming servisu

Pickbox NOW redovito izbacuje nove serije i nove sezone postojećih za svoju publiku. Međutim, posebno se ističu ekskluzivne premijere koje su uvijek sinonim za fantastičan sadržaj. Ako niste čuli za ove serije ili ih niste još pogledali, ovo je prava prilika da se upoznate s novim favoritima – garantiramo! Donosimo tri policijske serije, jednu iz popularnog murder mystery žanra i jednu akcijsku poslasticu.

Noćni pozivi (The Responder)

Policajac Chris nalazi se u ozbiljnim problemima – kolege na poslu sumnjaju u njegov moral i sposobnosti, a izlaz vidi u mladoj Casey koju treba pronaći kako bi pomogao svom prijatelju Carlu. Paralelno doživljava brojne privatne uspjehe i padove koje djeluju na njegovo mentalno zdravlje.

Unakrsna vatra (Crossfire)

Jo je planirala i očekivala bezbrižno ljetovanje sa svojim najdražima, ali sve što se uslijediti bit će daleko od idile o kojoj je sanjala. Njezin hotel napada misteriozna skupina kriminalaca i uskoro započinje borba koja će ugrozit mnoge živote i razotkriti skrivene tajne.

Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn't They Ask Evans?)

Bobby Jones vraća se u rodni grad Marchbolt kako bi započeo novu fazu života. Radi nekoliko poslova, a između ostaloga je vozač golf vozila za dobrodušnog doktora Thomasa. Za vrijeme jedne partije golfa, otkrije mrtvo tijelo nepoznatog muškarca i svjedoči njegovim posljednjim riječima. Dok razmišlja o sljedećim životnim odlukama, želi razotkriti misterioznu smrt tajanstvenog čovjeka uz pomoć prijateljice iz mladosti koju igra genijalna Lucy Boynton.

Skrivena imovina (Hidden Assets)

Provedena je rutinska racija u Limericku i policija je otkrila da sitni diler dobiva novce iz nepoznatog izvora. Detektivka Berry ima veliki zadatak pred sobom – treba spojiti i riješiti tri naizgled nepovezana slučaja: diler iz Limercka, truplo pronađeno u Antwerpu i teroristički napad u Belgiji, a rezultat su minute ispunjene neodoljivom akcijom.

Slučaj podmornice Vigil (Vigil)

Član posade na podmornice Vigil pronađen je mrtav, a njegova je smrt obavijena tajnama. Navedena podmornica zadužena je za nacionalnu sigurnost i slučaj odmah postaje od najveće važnosti.. Na mjesto zločina dolazi inspektorica Amy Silva iz škotske policije. Prvi dokazi govore da je riječ o slučajnom predoziranju, ali Silva sumnja na ubojstvo.