Uvijek u TOP FORMI

Ecija Ojdanić pozirala u majici koja otkriva trbuh: Malo koga neće motivirati na vježbanje

05.05.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica kazališta Moruzgva već nekoliko dana boravi u Dalmaciji. Pokazala se i pratitelje očarala izgledom u prozračnoj bijeloj haljini, a na fotografiji na kojoj je pozirala pored mora, Ecija Ojdanić je oduševila svojom super linijom i ravnim trbuhom

Supruga redatelja Roberta Orhela i majka Cvite i Jakova prije nekoliko godina zaljubila se u trčanje, a danas kao od šale trči 15-tak kilometara. Vježbom je pronašla svoj ispušni ventil i ono iznimno godi Ecijinu tijelu. Svestrana Dalmatinka s lakoćom je prihvatila zdraviji način života, a njezina najnovija fotografija sve je ostavila bez daha.

'Sanjam o danu kad maskice neće biti niti oko ruke...', napisala je glumica pored fotografije na kojoj je možemo vidjeti u kratkom bijelom puloveru i uskoj, modroj suknji s visokim prorezom u kojoj je pokazala i noge.

Poznato je da je Ecija jedna od onih ljudi koji otvoreno govore o svom radu na tijelu, a uvijek ističe važnost cjeloživotnog rada na sebi. Tijekom godina, ispričala je ranije, bila je na raznim dijetama, ali nije ih uspjela održati dok nije shvatila da je problem s kilogramima - u glavi. Prehrana joj je, rekla je, vezana uz emocije: jede kada je tužna, jede kada je sretna, kada je nervozna, a jednom tjedno si priuštim da pojede sve što joj srce poželi.

  • +4
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL