VIŠE SE NE SKRIVAJU

Ecija Ivušić otkrila da ljubi bivšeg nogometaša: 'Već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N'

10.08.2019 u 21:31

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Ecija Ivušić konačno je otkrila tko je muškarac koji joj je zarobio srce. Lijepa Velolučanka svoju sreću više ne skriva, a na Instagramu je objavila da ljubi bivšeg nogometaša Nikolu Pokrivač

Lijepa 32-godišnjakinja na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se ljubi na plaži s tetoviranim muškarcima, kojeg je tagirala kao Nikolu Pokrivača.

'Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto... Al' već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti 🙄😁 Volim te moj N 🖇❤️', napisala je Ecija Ivušić uz fotografiju na kojoj razmjenjuju nježnosti u plićaku.

Nikola Pokrivač bivši je nogometni reprezentativac, rodom iz Čakovca, i aktualni pomoćnoi trener NK Rudeša, koji je karijeru morao ranije okončati zbog borbe s teškom bolesti.

Podsjetimo, Pokrivaču je 2015. dijagnosticirana rijetka i teška bolest, saznao je da boluje od zloćudnog Hodgkinovog limfoma, a bolest mu se proteklih godina čak tri puta vraćala.

'Imao sam 29 godina kad mi se to počelo događati. Vraćao sam se, ali nisam mogao davati sto posto sebe. Više nije išlo, nažalost bolest mi se vratila i treći put i morao sam završiti karijeru. Naravno da nitko ne voli kad se mora oprostiti na taj način, ali moraš to prihvatiti, s tim se pomiriti i ući u bitku za zdravlje koja je bila važnija i od nogometa i od svega ostalog', rekao je Pokrivač za Sportske novosti.

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom s kojom ima petogodišnju kćer, a par se razveo krajem prošle godine. 

  • +11
Ecija Ivušić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX