idila

Dunja Mazzocco Drvar hvali se dobrim odnosima u obitelji: 'Kad imaš najboljeg svekra i svekrvu...'

25.02.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Mnogima omiljena meteorologinja u kolovozu se u suzama oprostila od gledatelja s kojima se putem malih ekrana družila 17 godina. Postala je dio Društva za oblikovanje održivog razvoja, udruge stručnjaka koja se bavi promicanjem održivog razvoja na području energetike, a zbog novih obaveza na društvenim mrežama više nije toliko aktivna pa svaka njezina nova objava izazove posebnu pozornost onih koji je prate. Ovog puta je pokazala što je dobila od roditelja svog supruga Vojislava

Odnosi između svekrve i snahe te punice i zeta s druge strane vječita su tema u obiteljima, no Dunja Mazzocco Drvar nema problem s time. 'Kad imaš najboljeg svekra i svekrvu, uz pršut i limuncine i ovakve stvari stižu u paketu... Sad mi samo treba jedan dobar godišnji odmor da to sve izrješavam!', poručila je pored fotografije s hrpom kemijskih olovki i križaljki koje očito voli rješavati i tako se rješavati stresa uz njezino omiljeno - trčanje.

Dunja je ranije pokazala još jedan svoj način protiv rješavanja stresa. I ona je jedna od onih koja se voli zabavjati sa zaštitnom folijom s mjehurićima zraka koji pucketaju kada ih se pritisne.

'Slušam glazbu i obično kažem da volim onu s riječima i da bi mi podvalio dobru glazbu, moraš mi dati sadržaj. Mora to biti kvalitetna, sadržajna muzika. Dok trčim, primjerice, ne slušam glazbu, nego radiodrame ili ako mi je promaknuo nekakav zanimljiv sadržaj poput 'Nedjeljom u 2', skinem MP3 i poslušam to', ranije je ispričala za tportal na temu opuštanja.

  • +3
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Podsjetimo, svoju novu poslovnu sreću pronašla je u Društvu za oblikovanje održivog razvoja. Riječ je o nevladinoj organizaciji koja se bavi održivim razvojem: energetskom tranzicijom, obnovljivim izvorima energije, energetskom učinkovitošću, smanjivanjem energetskog siromaštva, klimatskim promjenama, prilagodbama klimatskim promjenama.