DOBRO POZNATO LICE

Dugo ga nismo vidjeli: Odlično raspoložen Danko Družijanić osvanuo na otvorenju Fisherije

15.12.2018 u 13:05

Bionic
Reading

Na otvorenju Fisherije, prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu sreli smo Danka Družijanića, dobro poznato lice koje se rijetko viđa na javnim događanjima

Petak kao savršen dan za slasne riblje delicije, okupio je na novoj zagrebačkoj neizostavnoj lokaciji brojne poznate ljubitelje gastro užitaka. U sklopu osnutka prvog ribljeg delikatesnog shopa u Pakoštanskoj ulici, na Tržnici Jarun svoja su nepca razmazili brojni gastro kritičari i poznata televizijska lica, uključujući i poznatog gastrokritičara Radovana Maričića i Tončicu Čeljusku, a među okupljeni smo uočili još jedno dobro poznato lice - bivšeg urednika i voditelja Dnevnika Danka Družijanića.

Iako ga više ne viđamo na malim ekranima, proslavljeni novinar marljivo radi iza kamera na HRT-u. Tijekom gotovo dvadeset godina duge karijere, Danko Družijanić radio je kao sportski novinar, a potom kao urednik i voditelj 'Dnevnika' po kojem ga pamte brojne generacije.

U svojoj karijeri radio je i kao direktor marketinga i korporativnih komunikacija, a nakon kratkog izbivanja 2009. godine vratio se na HRT na poziciju glasnogovornika, nakon čega je uređivao i vodio brojne dnevne i tjedne emisije kao što su 'Proces', 'Tema dana', 'Fokus' i 'Paralele'.

  • +18
Otvorenje Fisherije, prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Petrlic

Odlično raspoložen i u društvu prijatelja Družijanić je na otvorenju uživao u morskim specijalitetima iskusnog chefa Marija Čepeka koji je za goste pripremio nekoliko sljedova jela spremljenih od najboljih namirnica Fisherije u kojoj se od danas može pronaći preko 80 različitih ribljih i morskih proizvoda.

Inače, vlasnici Fisherije su mladi poduzetnici Ivan Bosnić, Marko Burazin i Branimir Brzić, ujedno i vlasnici matične tvrtke Bosnić d.o.o. koja se već preko 10 godina bavi veleprodaji i distribucijom ribe i morskih proizvoda u HoReCa kanalu u Zagrebu i okolici.

'Ponosni smo na bogat morski asortiman s kojim vam omogućujemo lakšu i jednostavniju pripremu najkvalitetnijih namirnica iz cijeloga svijeta i Jadrana', istaknuli su vlasnici.