PRIMILA SE MIKROFONA

Duet Nicole Kidman s Lukeom Evansom postao je viralan, a reakcije su i više nego odlične

28.10.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Da ima pregršt, očito dobro skrivenih, talenata, pokazala je najpoznatija australska glumica Nicole Kidman u novoj objavi na Instagramu, gdje je objavila spot snimljen s kolegom glumcem i pjevačem Lukeom Evansom i ostavila sve bez riječi

Nicole Kidman definitivno je žena s bezbroj talenata, a to je potvrdila i sada. 55-godišnja australska glumica pokazala je javnosti ono što su do sada tek rijetki mogli vidjeti - da zna pjevati i to jako dobro.

Svoje pjevačke sposobnosti pokazala je u duetu s kolegom glumcem i pjevačem Lukeom Evansom, s kojim je otpjevala pjesmu 'Say Something'. Njihova izvedba nikoga nije ostavila ravnodušnom, stoga ne čudi da je u kratkom roku postala viralni hit.

Glasovne sposobnosti lijepe Nicole oduševile su i njezine obožavatelje, koji su odmah ustvrdili kako glumica zaslužuje dobiti i Grammyja.

Naime, pjesma koju su obradili ona i Evans, zapravo je pjesma koju su već izveli A Great Big World i Christina Aguilera i za istu 2015. osvojili upravo Grammyja za najbolji pop duet ili izvedbu grupe.

Tom Cruise i Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Ponosan na suprugu zasigurno je i glazbenik Keith Urban, a neki od obožavatelja otišli su toliko daleko da su predložili Nicole da snimi s njim cijeli album.