ROMANTIČNI PREDSJEDNIK

Društvenim mrežama širi se snimka Olene i Volodimira Zelenskog nastala samo 10 dana prije početka katastrofe

05.03.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Na samo Valentinovo, tek deset dana prije ruske invazije na Ukrajinu, predsjednik Volodimir Zelenski pokazao je svoju romantičnu stranu i svojoj voljenoj supruzi poklonio buket cvijeća, a snimka u kojoj se on obraća svom narodu, širi se velikom brzinom

Predsjednički par, Olena i Volodimir Zelenski, na snimci su dobro raspoloženi i obraćaju se svom narodu, samo dva dana prije 16. veljače, datuma kojeg su američki obavještajci rekli da bi mogao biti dan početka ruske invazije na Ukrajinu, no isti je počeo 24. veljače.

'Zajedno smo, doma smo, u Ukrajini smo', govori Zelenski na snimci nasmijan, dok Olena Zelenska u rukama drži veliki buket cvijeća. I ukrajinska prva dama imala je poruku za svoj narod i svoju zemlju: 'Volimo se i volimo Ukrajinu'.

Nakon kratkog govora, poljubili su se ovoga puta u obraz, a sama snimka ovih se dana počela širiti internetom i izazvala podvojena mišljenja. I dok se neki dive i blagoslivljaju predsjednika i njegovu obitelj, ima i onih koji su sve iskoristili da iskritiziraju Zelenskog, tvrdeći da je on donekle kriv za nastalu situaciju jer je uvjeravao narod da će sve biti dobro.

  • +18
Olena Zelenska Izvor: Profimedia / Autor: Sergei GAPON / AFP / Profimedia

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska, u braku je s Volodimirom Zelenskim od 2003. i imaju dvoje djece - kćer Aleksandru (18) i sina Cirila (9). Unatoč izjavama ukrajinskog predsjednika da ga je ruski predsjednik Vladimir Putin označio kao 'metu broj 1', čime je njegova obitelj postala 'meta broj 2', Olena Zelenska hrabro stoji uz supruga, podupirući ga u svim odlukama kojima pokušava spasiti Ukrajinu od ruske invazije.