napokon sami

Drugi medeni mjeseci u samo mjesec dana: Evo gdje sada uživaju Ben Affleck i Jennifer Lopez

24.08.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Nakon prvog vjenčanja u Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck s djecom su otputovali na medeni mjesec u Europu. Nekoliko su dana uživali u Parizu, a zatim kratko otišli u Italiju. Sada, nakon velike i glamurozne svadbe za širi krug prijatelja, par je ponovno otišao na romantično putovanje

Vreli srpanj proveli su u Parizu, a tada su im se na putovanju pridružila i djeca - blizanci Jennifer Lopez koje je dobila s Marcom Anthonyjem te troje djece koje Ben Affleck ima s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Zaljubljeni golupčići, koji su nakon dugih 20 godina ponovno zajedno, organizirali su protekli vikend veliko svadbeno slavlje na svom imanju u Georgiji, a ubrzo nakon toga odlučili su ponovno pobjeći na još jedan medeni mjesec.

Ovoga puta izbor je pao na voljenu Italiju, a snimljeni su svega nekoliko dana nakon svadbe na bajkovitom jezeru Como. Ovo talijansko utočište bogatih i slavnih privuklo je i bračni par Affleck.

Paparazzi su uspjeli uloviti Jennifer i Bena na brodu u opuštenom izdanju kako se grle i izmjenjuju nježnosti te pokušavaju slegnuti dojmove od svadbe. Došlo je vrijeme da malo odmore i uživaju na putovanju.

Nakon toga na društvenim su mrežama osvanule fotografije novopečenog bračnog para u elitnom restoranu na jezeru, u kojem su inače česti gosti Amal i George Clooney.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck - vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia