TEŠKI TRENUCI

Drama u zagrebačkom stanu Nikoline Ristović: Ona i njezina kći pronađene bez svijesti, otrovale su se ugljičnim monoksidom

08.02.2021 u 15:06

Bionic
Reading

U noći sa subote na nedjelju u zagrebačkom stanu naše voditeljice dogodio se pravi pakao. U kući u blizini elitnog Cmroka Nikolina i njezina 5-godišnja kći Una otrovale su se ugljičnim monoksidom

O svemu se oglasila i sama voditeljica. 'Otrovale smo se ugljičnim monoksidom. Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu', izjavila je za 24sata.

'Sve se dogodilo u noći sa subote na nedelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem koji je zbog posla morao otići u Beograd, tada mu je rekla da je s kćeri došla iz grada i da će zajedno gledati film i odmarati. Potom je Nikolina pozvala supruga oko 1 sat u noći i rekla kako Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala', izjavio je izvor blizak voditeljici za Blic te objasnio kako ju je suprug zvao nekoliko minuta kasnije, no ona se nije javljala.

'Kad sam rekla da se ne osjećam dobro, nakon što je Una počela povraćati, njemu (suprugu Vidoju) je to bilo sumnjivo. On je počeo agresivno sve zvati da provjere što se događa jer se više nisam javljala na telefon nakon tog razgovora. To je već bilo oko pola 3 ujutro. Naš prijatelj koji živi nedaleko od nas je zvao policiju i objasnio im da mora provaliti u kuću jer nitko ne odgovara, ali psi laju', dodala je voditeljica, piše Večernji list.

'Nakon toga su razvalili vrata i vidjeli Nikolinu koja je bila u nesvjesnom stanju na podu, dok je kći ležala u krevetu isto u nesvjesnom stanju', otkrio je izvor. Kad su vatrogasci došli na mjesto nesreće izmjerili su sedam puta veću razinu plina od dopuštene.

Nikolinu Ristović su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj.

'Mojoj kćeri Uni je ustanovljeno teško trovanje. Ne znamo još kakve će biti posljedice. Morat će na neurološka ispitivanja, a ja moram obaviti pretrage srca i pluća', rekla je iscrpljena Nikolina Ristović koja je otpuštena iz bolnice u kojoj joj je utvrđeno umjereno teško trovanje ugljičnim monoksidom, piše Večernji list.