što joj se dogodilo?

Doris Pinčić jutros zbunila gledatelje: Modrice na njezinim koljenima postale glavna tema

24.09.2020 u 16:17

Bionic
Reading

Mnogima jedna od najdražih televizijskih voditeljica u četvrtak ujutro zablistala je u paru s Davorom Meštrovićem u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Odjenula je dugu plavu kreaciju, no osim njezine vječne pozitive mnogi su primjetili njezina koljena ispod haljine koja se na trenutke podizala

Na početku emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' je vješto skrivala koljena, no tijekom višesatnog vođenja hajina se povukla i gledatelji su se iznenadili viđenim.

Oba koljena bila su joj u modricama, što je odmah pokrenulo komentare na društvenim mrežama. 'Doris, što ti je to s koljenima?', 'Kakve su ti to modrice?', pitali su se neki, a voditeljica i glumica se za sad na tu temu nije oglašavala.

Inače, najdugovječnija emisija HRT-a, koja je travnju je proslavila 28. rođendan, od ovog tjedna je krenula s ranijim terminom emitiranja.

Voditelji moraju biti u studiju i prije šest sati ujutro. Novosti u programu putem društvenih mreža najavio je Ognjen Golubić koji je šetao studijem u 6:15 i gledatelje upoznavao s promjenom, dok je Doris Pinčić doručkovala u pauzi za vrijeme trajanja vijesti.