UOĆI VELIKOG KONCERTA

Doris Dragović: 'U mom domu glavna u kuhinji je susjeda'

25.10.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Pjevačka diva prvi put će stati na pozornicu zagrebačke Arene 30. studenog. Koncert je rasprodan, a Doris Dragović je presretna što je publika itekako željna njezinih bezvremenskih hitova

'Lijepo je to čuti, no koliko je tko i čega rasprodao, više je trgovačko pitanje. Osobno, dira me potreba ljudi za nečim lijepim, pa makar to bila i ja. Već sam puno puta pričala o obvezi i odgovornosti koju donose veliki koncerti. To je ono što živi u meni do zadnje sekunde, do pred izlaska na pozornicu', izjavila je Doris Dragović za Studio Jutarnjeg lista. Otkrila je i da se za koncert u Areni priprema kao za Olimpijadu.

Na pitanje je li ženama teže nego muškarcima u glazbi, kaže: 'Zbog: tri sata frizure, dva sata make upa, dana organiziranja garderobe (svaki put različite)'. sad oni: brijanje pet minuta prije koncerta, frizura ručnikom, garderoba uglavnom isto odijelo, a različite hlače svaki drugi koncert. Cipele udobne. Uvijek iste. Može i tenisce. Šalu na stranu, puno im je ležernije nego nama', poručila je pjevačica.

Izjavila je i da je obitelj Dubravka Šimenca njoj i suprugu Mariju odavno kao njihova obitelj te da je njezin suprug Mario Budimir puno bolje nakon zdravstvenih problema. 'Proplivao je cijelo ljeto, što mu inače nije omiljeni trening s obzirom na količinu istoga dok je bio aktivan vatrepolist. Jednom sportaš, zauvijek sportaš, a sportska disciplina učinila je svoje', rekla je Doris.

Na pitanje tko je glavni u kuhinji u njezinom domu i koji je njezin kulinarski specijalitet rekla je - susjeda. 'Nju pitajte i o specijalitetima'.

Pričala je i o dvadesetoj obljetnici pojavljivanja na Eurosongu s neponovljivom 'Mariom Magdalenom'.

'Boravak u Izraelu bio je kao odlazak doma, iako sam tada tamo bila prvi put. No… to je neka druga priča, kao što je Eurosong neka treća. Sve što se tamo odvijalo, bilo je u strogim okvirima discipline. Dnevne obveze bile su definirane do u minutu, a to je istovremeno bilo opterećenje - do ruba fizičkog napora. No, kad je čovjek zaljubljen u pjesmu i s njome živi, izvuče iz sebe ono što nije ni znao da postoji. Izrael je bio predivno i moćno iskustvo!', kaže Doris.