pohvalila se

Donna Vekić uživa nakon trijumfa u Meksiku, a pao je i zagrljaj s holivudskim glumcem

09.03.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Naša tenisačica osvojila je naslov pobjednice na WTA turniru u Monterreyu pobijedivši Francuskinju Caroline Garciju, prvu nositeljicu turnira i petu igračicu svijeta. Nakon velikog trijumfa bila je na humanitarnom turniru na 19. Desert Smash izdanju

Riječ je o turniru humanitarnog karaktera koji se igra u 'The La Quinta Resort & Club' resortu udaljenom pet kilometara od Indian Wellsa.

Donna Vekić se na svom Instagram profilu posebno pohvalila fotografijom na kojoj pozira zagrljena s, ni manje ni više, nego s legendarnim glumcem Sean Pennom. Podsjetimo, posljednje dvije sezone 26-godišnja Osječanka je imala dosta problema s ozljedama, a sve je krenulo od koljena na Australian Openu 2021. Zamalo se ostavila tenisa, jer počela je sumnjati u svoje fizičko stanje i mogućnost da će opet moći igrati na vrhunskoj razini, kao primjerice te 2019. kada je igrala svoj najbolji tenis.

No srećom, nastavila se boriti. Svojedobno je za tportal ispričala kako su rijetki dani kad joj se ne da ništa raditi. 'Poprilično sam aktivna, čak i kad imam slobodne dane ili sam na odmoru - uvijek sam za neku akciju', rekla nam je tada.

  • +3
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL