NAJLJEPŠI ISHOD

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj svoju su srednjoškolsku ljubav okrunili brakom

30.10.2019 u 11:11

Bionic
Reading

Mnoge mlade ljubavi, pogotovo one iz srednjoškolskih dana ne dožive svoj sretan kraj. Mladost, različiti pogledi na svijet, promijene tijekom sazrijevanja rezultiraju prekidom. No, naš poznati rukometaš Domagoj Duvnjak i njegova odabranica Lucija Žulj jedan su od svijetlih primjera takvih ljubavi iz djetinjstva

Magazin Story donosi priču o vjenčanju našeg rukometnog reprezentativca Domagoja Duvnjaka i njegove ljubavi iz srednjoškolskih dana Lucije Žulj.

'Poznajemo se jako dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju', rekao je jednom prilikom stasiti Slavonac. Kroz prijateljstvo iz razreda razvila se jedna divna ljubavna priča, koju su kasnije zbog njegovih obveza održavali na daljinu.

Prvih nekoliko godina putovala je u Zagreb dok je on igrao za PPD Zagreb, a onda je 2009. potpisao za Hamburg te se Lucija iz Đakova preselila svom dragom u Njemačku i tamo nastavila studij socijalnog rada.

Te godine rekao je da ne može zamisliti život bez Lucije te da će je kada za to dođe vrijeme zaprositi. Deset godina nakon što je to javno obećao, Duvnjak je odveo pred oltar svoju djevojku iz snova. Iako nije poznato gdje se odvilo vjenčanje, pretpostavlja se da su novopečeni supružnici, koji drže do tradicije, svadbu organizirali u rodnoj Slavoniji.

Supružnici Duvnjak do 2022. živjet će u na sjeveru Njemačke, gdje Domagoj igra za klub Kiel. U planu im je osnovati i obitelj, a na tu temu stasiti Slavonac rekao je: 'Obitelj je najvažnija i mora biti na prvom mjestu. Naposljetku, obitelj imaš cijeli život, karijera prođe.'