LJUBAV NE ZNA ZA GODINE

Dolph Lundgren prstenom na ruci potakao glasine o tajnom vjenčanju s 38 godina mlađom Norvežankom Emmom Krokdal

23.12.2020 u 21:31

Bionic
Reading

Slavni 63-godišnji glumac Dolph Lundgren i 24-godišnja Emma Krokdal možda su se u tajnosti vjenčali. Te glasine potakao je prsten koji je Dolph Lundgren nedavno nosio

Dolph Lundgren nedavno je viđen s prstenom na lijevoj ruci pa su mediji počeli spekulirati jesu li se mlada Emma Krokdal i glumac možda u tajnosti vjenčali.

Par se upoznao 2019. u teretani, a vezu je službeno potvrdio početkom 2020. Zaručili su se u lipnju 2020. nakon čega je glumca internet pošteno ismijao.

'Kad ti je zaručnica istih godina kao i kćer, to je definitivno malo čudno, ali to je Hollywood', bio je jedan od komentara.

'Čestitke tvojoj kćeri! Tko je sretnik', bio je još jedan duhoviti komentar na zajedničku fotografiju Dolpha Lundgrena i Emme Krokdal.

Iako sam nije ulazio u razliku u godinama, Dolph Lundgren izjavio je kako mu je Emma promijenila život te da su savršeni partneri u teretani. Emma Krokdal nedavno je Dolphu čestitala rođendan na Instagramu.

'Sretan rođendan najbrižnijem, najradišnijem, najtalentiranijem i najpažljivijem partneru punom ljubavi. Osjećam se tako sretna da te mogu nazvati zaručnikom. Jedva čekam provesti život s tobom', napisala je u objavi Emma Krokdal.

Što se tiče razlike u godinama, izjava 66-godišnjeg glumca Dennisa Quaida koji se vjenčao s 27-godišnjom Laurom Savoie možda je najbolja protuteža svima koji imaju negativno mišljenje o tome.

'Nisam bio u potrazi za nekime puno mlađim od mene. Sreli smo se na poslovnom događaju i veza nam se jednostavno razvila. Nemate kontrolu u koga ćete se zaljubiti. Ja se pogotovo teško zaljubljujem. No, ne smijem dopustiti da tuđa mišljenja utječu na to. Ženio sam se tri puta i ovo će biti konačno vjenčanje. Znam to. Osjećam kako sam pronašao pravog životnog partnera', rekao je Dennis Quaid.

Dolph Lundgren i Emma Krokdal Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia