SVE MU JE FINO

Dok mnogi roditelji muku muče s prehranom svojih klinaca, Maja Šuput s tim nema problem jer je Bloom pravi mali gurman

13.07.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput trenutno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u luksuznoj vili na otoku Pagu, a kada se ne kupaju u privatnom bazenu ili moru, ova obitelj uživa u najukusnijim delicijama koje im se nude

U luksuznoj vili smještenoj u Lunu, naselju na najsjevernijem rtu otoka Paga, poznatom po svom vrtu maslina, među kojima se nalaze i neki od najstarijih primjeraka, Maja Šuput ovih dana uživa sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom.

Dane provode uživajući u vili ili ploveći jahtom po uvalama, ali i uživajući u najukusnijim delicijama koje se na otoku nude. Tako su uživali i u Boškincu, koji od 2020. godine imaju i Michelinove zvjezdice.

Maja Šuput na Pagu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput

A najveći gurman među njima, iako ima tek godinu i pol, maleni je Bloom, koji uistinu uživa u svemu što se pred njega stavi. Za razliku od mnogih roditelja koji muku muče sa svojim klincima, trudeći se napraviti bilo što kako bi pojeli neki obrok, Maja Šuput s time nema problema.

Dapače, kako je opisala na jednoj fotografiji, 'on će jednog dana pojesti i njih', a čini se da ne postoji to što mu se do sada nije svidjelo.