kakva je to ljubav

Djevojka Joška Lokasa ima novu zanimaciju: Otvorila je kanal na kojem je glavna zvijezda netko koga neizmjerno voli

15.02.2021 u 22:04

Bionic
Reading

Od kad je ženka američkog staforda koju je nazvala Maca, 2015. na Uskrs stigla ušla u njezin život, Jelena Katarina Kapa i ona se više ne odvajaju. Najprije je, kako je ranije izjavila, njezin studentski stan pretvorila u dom, a sad je dio obitelji koju gradi s poznatim producentom i voditeljem 'Potjere'. Njezina životinja inspirirala ju je da otvori YouTube kanal kojeg je nazvala Maca & co.

Bivša Miss turizma, nekadašnja košarkašica i sadašnja djevojka Joška Lokasa pokrenula je kanal na kojem će se pričati o odnosu između psa i čovjeka, a njezina Maca bit će glavna zvijezda. Želja joj je stvoriti što više zajedničkih uspomena sa svojom šestogodišnjom ljubimicom. na ideju je došla je iz razgovora i podrške obitelji, ali i iz potrebe da 'ukažemo, inspiriramo i oživimo ono najiskonskije - ljubav'.

'Moja ljubav prema njoj je neizmjerna i koliko god suludo zvuči ja njoj dugujem sve, jer ona je ta koja je uz mene uvijek tu - u dobru i zlu', izjavila je Trogiranka za Story. Osim svojih fotografija koje objavljuje na Instagramu, Maca je s Jelenom najčešće na njima.

  • +3
Jelena Katarina Kapa Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Ispričala je kako je odrasla uz pse, mačke, koze, kokoši, kornjače te da je njezino djetinjstvo 'prepuno sjećanja i ispunjeno posebnom toplinom zahvaljujući takvom okruženju'. Inače, Katarina je završila Odnose s javnošću u sportu na privatnom veleučilištu VERN, a s Joško Lokasom je u vezi od 2015. godine. S 20 godina starijim voditeljem i producentom nerijetko se voli pojaviti na javnim događanjima.