1. ožujka

Disco Blues u Mali pogon Tvornice kulture donosi novi mjesečni program

09.02.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Srijeda, 1. ožujka 2023. // Zagreb, Tvornica kulture

Disco Blues, platforma glazbenika koja djeluje s ciljem da svojom svirkom velike hitove i svjetske klasike pretvori u nešto novo, osvježavajuće i plesno, u Tvornicu kulture donosi novi program. Jednom mjesečno Mali će se pogon Tvornice pretvarati u dnevni boravak, plesni podij, koncertnu dvoranu i bar za small talk. Prva će se večer uz Disco Blues održati u srijedu, 1. ožujka 2023. godine s početkom u 20 sati.

Izvor: Društvene mreže

Na čelu s multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom, Disco Blues ispunit će prvu ožujsku večer glazbom. Elvis će sa svojim bendom izvoditi poznate i voljene hitove odjevene u novo, drugačije ruho. Setlista će biti ispunjena numerama najvećih glazbenih legendi kao što su John Mayer, Moloko, B.B. King, The Rolling Stones, Nile Rodgers, Lenny Kravitz, Prince, David Bowie, Modjo, AC/DC, The Beatles, Guns N' Roses, Alvin Lee, Dino Dvornik i brojni drugi. Iako inspirirano svjetski poznatom glazbom, svako će izdanje Disco Bluesa izgledati i zvučati drugačije, a Elvis i bend pripremaju i razna glazbena iznenađenja u sklopu kojih će im se na pozornici pridružiti i brojni poznati hrvatski glazbenici.

Izvor: Društvene mreže

Budući da za Disco Blues publika predstavlja važan aspekt scenskog nastupa, bend joj s povjerenjem prepušta da diktira pravila ponašanja bez posebnih ograničenja i tako dirigira atmosferom događaja. Osim toga, pojedincima će iz publike koji se budu osjećali dovoljno samouvjereno biti pružena prilika da se glazbenicima pridruže na sceni, pokažu svoje glazbeno umijeće i na taj način ostave svoj pečat.

Izvor: Društvene mreže

Mali će se pogon uz novi program jednom mjesečno pretvarati u mjesto ispunjeno plesom, discom, bluesom, ugodnom atmosferom i druženjem, a Disco Blues će vas svojom svirkom lansirati u vrijeme zadimljenih blues barova i krcatih plesnih podija.

Upad će na event biti slobodan.