pomiješane emocije

Dirljiva božićna čestitka Jamesa Middletona: Moj prvi Božić u 16 godina bez Elle

27.12.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Mlađi brat Kate Middleton imao je burnu godinu koju je obilježio njegov prvorođendac Inigo, ali i odlazak njegove kujice Elle koja je preminula početkom 2023. godine

Mlađi brat Kate Middleton poznat je kao veliki ljubitelj pasa, ali i kao cool ujak koji je Georgeu, Charlotte i Louisu poklonio crnog koker španijela Orlu. James Middleton u božićnoj je čestitci još jedanput pokazao koliko mu nedostaje njegova Ella, pas koji je s njim proveo 15 godina.

'Anđeo na našem drvetu pazi na nas. Moj prvi Božić u 16 godina bez Elle, ali prvi s Inigom. Sretan Božić od moje obitelji za vašu', napisao je James pokazavši da se na vrhu njegovog božićnog drvca ne nalazi ukrasna zvijezda, već fotografija psića koji ga je spasio od depresije, ali i upoznao sa suprugom Alizée Thevenet.

Thevenet je prije nekoliko mjeseci rodila dječaka Iniga koji je uljepšao blagdane ove tročlane obitelji koja je prvi put proslavila Božić u tom sastavu.

Malenom je na fotografiji prekrio lice crvenim emotikonom srca, a u rustikalnom ambijentu drvene kolibe James je pozirao sa sinčićem Inigom, svojim psima i Djedom Božićnjakom.

opušten IZLAZAK

Brat Kate Middleton i njegova chic supruga snimljeni u šetnji s bebom

Pogledaj galeriju