objavio na instagramu

Dino Jelusić proveo popodne s Johnnyjem Deppom, evo što ga je kod glumca iznenadilo

16.07.2022 u 21:31

Bionic
Reading

'Da. Apsolutno iznenađen koliko je Johnny Depp cool i iskren. Sretan sam što mogu podijeliti ovaj trenutak sa svojim bratom i najboljim prijateljem Kellerom', napisao je Dino ispod fotografije

Dino Jelusić koji odnedavno nastupa s kultnim Whitesnakeom na svom Instagramu je prije dva dana objavio fotke na kojima pozira s glumcem Johnnyjem Deppom. Iz Instagram objave jasno je da su slike nastale u Francuskoj, i to u trgovini s glazbenom opremom. Dino je s pratiteljima na Instagramu podijelio dojmove o upoznavanju slavnog Deppa.

"Da. Apsolutno iznenađen koliko je Johnny Depp cool i iskren. Sretan sam što mogu podijeliti ovaj trenutak sa svojim bratom i najboljim prijateljem Kellerom", napisao je Dino ispod fotografije na kojoj ga vidimo zagrljenog s Deppom. Odmah je dobio na tisuće lajkova na sliku, a mnogi su komentirali kako su ljubomorni na njegovo novo poznanstvo.

Podsjetimo, Depp je ovog proljeća dobio 15 milijuna dolara u raspletu suđenja zbog klevete protiv glumice i bivše supruge Amber Heard, kojoj je dodijeljeno dva milijuna dolara.

Porota je odlučila da je 36-godišnja Heard oklevetala Deppa opisavši sebe kao 'javnu osobu koja predstavlja nasilje u obitelji' u članku objavljenom 2018. u The Washington Postu iako nije imenovala glumca. Depp smatra da mu je objavom teksta narušen ugled. Heard je dobila dva milijuna dolara odštete jer je porota zaključila da ju je oklevetao jedan od Deppovih odvjetnika.

Suđenje, koje je trajalo šest tjedana, dobilo je veliku pažnju javnosti osobito zato što se prenosilo na televiziji i na internetu, gdje je na društvenim mrežama Amber Heard postala meta izrugivanja i kritike. Depp se vraća glumi nakon završetka suđenja i trebao bi igrati kralja Luja XV. u francuskom filmu 'La Favorite', koji će se snimati i u palači Versailles.