na instagramu

Dino Jelusić otkrio kako će se družiti s kandidatima nakon završetka showa

28.01.2024 u 22:53

Bionic
Reading

Proteklih nekoliko mjeseci bilo je izuzetno stresno za kandidate showa 'The Voice Hrvatska', ali i za Dinu Jelusića koji se prvi put našao u ulozi mentora

31-godišnji Dino Jelusić jučer je izjavio kako će nakon showa 'The Voice' morati na psihoterapiju zbog nastupa kandidata koji su jučer oduševili čitavu Hrvatsku. Jelusić jučer nije skrivao emocije nakon izvedbi, a posebno je ponosan bio na dvojicu kandidata, Jakova i Martina.

Iako je 18-godišnji Martin isprva bio član tima Dino, prešao je u tim Vanna nakon duela. Tako je Dino na neki način sinoć gledao dvojicu svojih kandidata u finalu.

Posebno vezan za Martinovu 'staru dušu' i za Jakova u kojem je pronašao bliskog prijatelja, najmlađi je mentor proživio pravi roller coaster emocija. Nakon izazovne subote uslijedila je pametnija nedjelja kada je pjevač sabrao misli i na Instagramu podijelio svoje dojmove jučerašnje večeri otkrivši kako će izgledati njihova daljnja druženja.

'Ova dvojica. Martin, čestitke na pobjedi, šta god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato (24K ofc). Voli te tvoj dementor', napisao je pobjedniku večeri.

Nastavio je obrativši se svom kandidatu na kojeg je bio tako ponosan: 'Jakove, u jedan dan naučit i izvježbat pjesmu i onako je otpjevati... To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor.'

'Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno', završio je u prijateljskom tonu.

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije