izlet u beograd

Dino i Viktorija Rađa zaljubljeni kao prvog dana

27.09.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Iza njih je 16 godina uspješnog bračnog života, ali Dino i Viktorija Rađa još uvijek su zaljubljeni kao i prvog dana. Nedavno su tako zajedno uživali u Beogradu, u kojem je on gostovao na premijeri dokumentarnog filma '250 stepenika', o generaciji košarkaša koja je 1987. godine osvojila Svjetsko juniorsko prvenstvo

Poznati splitski par pokazatelj je kako ljubav s godinama ne mora postati dosadna i isprazna. Viktorija i Dino Rađa uspješno njeguju jedan od dužih brakova na našoj sceni, a tajna njihova uspjeha sigurno je mnogo kompromisa, strpljenja, ali i uzajamnog poštovanja.

Protekli vikend par je skupa proveo u Beogradu, u kojem je Dino gostovao na premijeri dokumentarnog filma '250 stepenika', jer on govori o generaciji košarkaša koja je 1987. u talijanskom gradiću Bormiju osvojila juniorsko svjetsko zlato pobijedivši dvaput reprezentaciju SAD-a.

Gledajući film, Rađa se i sam prisjetio kako je bilo dijeliti te najsretnije sportske trenutke s košarkaškim kolegama koje nije dugo vidio.

Kod @zi4u ... Da letim ko lastavica i pjevam ko slavuj😂

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Baš kao u svim bitnim životnim momentima, i ovoga puta potporu suprugu dala je zgodna Viktorija. 

Samo dan nakon ovog svečanog događaja na svom se profilu na Instagramu pohvalila zajedničkom fotografijom, što je posebno iznenadilo fanove jer ih rijetko objavljuje.

Viktorija i Dino Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Atraktivna brineta pokazala je pritom da i nakon 22 godine od titule Miss Dalmacije ima predispozicije prošetati se modnim pistama.

Napokon sam i ja zauzela poziciju😍 @jadevtales ma gamiola❤️

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Na fotografiji Dino sjedi u fotelji, dok je Viktorija nježno naslonjena rukom na njegovo rame, a za svoj je izgled dobila samo pohvale. 

🐳🦀🌊🐠#summer #showertime #moschinoswim

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on