postat će baka

Demi Moore ne skriva uzbuđenje zbog nove životne uloge, a čestitke pristižu sa svih strana

22.12.2022 u 09:55

Bionic
Reading

60-godišnja glumica Demi Moore postat će baka! Ovaj zabavan životni period dijelit će sa svojim bivšim suprugom Bruceom Willisom, zajedničkim kćerima te ostatkom obitelji. Uzbuđena glumica podijelila je fotografiju na društvenim mrežama izrazivši koliko je uzbuđena i sretna zbog kćerine trudnoće

Bivši glumački par Demi Moore i Bruce Willis pomiču granice kada su u pitanju odnosi među bivšim supružnicima, a sada ih čeka još jedna bitna uloga života – postat će baka i djed. Njihova kći Rumer i njezin dečko Derek Richard Thomas očekuju njihovo prvo dijete, što je jako razveselilo buduću baku i budućeg djeda.

Rumer Willis i njezina beba okružene su ljubavlju grupice žena koje su ih pratile na liječnički pregled, a među njima je i baka Demi Moore. 60-godišnja glumica podijelila je fotografiju svoje trudne kćeri na pregledu, a oko nje su uzbuđene buduće tete Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis. A tu je i njihov psić!

'Pozdravljam malu grickalicu!! Presretna zbog tebe, draga moja Rumer. Čast je svjedočiti tvom putu u majčinstvo i jedva čekam poželjeti dobrodošlicu ovoj bebi na svijet!', napisala je glumica ispod fotografije na Instagramu.

Svoju sreću i čestitke u komentarima su napisale i Demine kolegice, a među njima i Leslie Mann, Michelle Pfeiffer, a Kate Hudson je napisala koliko ju je ova vijest raznježila do suza. Čestitkama se pridružila i Gwyneth Paltrow napisavši da mogu računati na njezinu pomoć u ovom razdoblju.

Fotografiju su podijelile i Tallulah i Scout koje su jednako uzbuđene zbog nove uloge u njihovom životu.

  • +8
Demi Moore i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: Omar TORRES / AFP / Profimedia

Rumer i Derek Richard Thomas objavili su svoju vezu u studenom, a fotografiju objave lijepih vijesti komentirale su mnoge popularne osobe poput Jenne Dewan i ostalih. Thomas je indie glazbenik, a svoju ljubav prema glazbi prenosi kao frontmen benda Vista Kicks.