GOSTOVALE U TALK SHOWU

Demi Moore ne prestaje šokirati svojim izjavama, a pridružile su joj se i kćeri; jedna od njih bila je ogorčena njezinom opsesijom da Kutcheru rodi dijete

05.11.2019 u 14:35

Bionic
Reading

Otkako su puštene prve najave njezine autobiografije 'Inside Out', a potom i nakon što je knjiga ugledala svjetlo dana, detalji privatnog života Demi Moore ostavljaju bez riječi milijune diljem svijeta. Povodom promocije holivudska je glumica gostovala i u talk showu svoje kolegice Jade Pinkett Smith, a ovoga su puta s njom bile i njezine tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah, koje su dodatno sve 'začinile'

Čini se kako Demi Moore nema namjeru tako skoro oprostiti svom bivšem suprugu Ashtonu Kutcheru njegovu nevjeru tijekom njihova braka, pa osim što mu je posvetila dio u svojoj autobiografiji 'Inside Out', 56-godišnja glumica o njemu priča i u svim intervjuima koje daje. Posljednji u nizu onaj je 'Monday’s Red Table Talk' na Facebook Watchu, a koji vodi glumica Jada Pinkett Smith sa svojom kćeri Willow i majkom Adrienne Banfield-Norris.

Osim Demi Moore, ovoga su se puta s njom za stolom našle i njezine tri kćeri, Rumer, Tallulah i Scout, koje su također otkrile neke detalje o svojoj majci i njezinoj ovisnosti, kao i utjecaju koji je Ashton Kutcher imao na nju, ali u krajnjem slučaju, na njih same.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ovisnost, kao što je bila moja ovisnost o Ashtonu, to je vjerojatno bilo najrazornije jer me na kraju pogodilo najviše i to emotivno', priznala je Demi Moore, a onda su se svojim viđenjima krenule redom izjašnjavati 25-godišnja Tallulah, koja je otkrila posljedice koje je majčina ovisnost ostavila na nju i danas 31-godišnju Rumer, dok je 28-godišnja Scout, zbog svega, odselila od kuće.

'Gledajući njezino ponašanje s Ashtonom tih godina bilo je strašno, osobito jer su svi odselili i ja sam ostala sama. Osjećala sam se zaboravljenom, sve je dovelo do toga da sam bila uvjerena da me ne voli. Sada znam da me voli, no u tom trenutku me je povrijedila', prisjetila se Tallulah Willis koja je u doba kada je Demi Moore završila na rehabilitaciji imala tek devet godina.

I sama Demi Moore je priznala kako je cijelo vrijeme sanjala i pokušala 'ući u kalup' kako bi postala žena kakvu Ashton Kutcher želi, no kada je doznala da ju vara, što je i sam priznao, svoj bol pokušala je zatomiti tabletama Vicodina u kombinaciji s alkoholom. Zbog svega njezine tri kćeri prestale su pričati s njom, baš kao i bivši suprug i otac njezinih kćeri Bruce Willis, s kojim je ostala iznimno bliska.

Ništa manje povrijeđena zbog svega što se događalo sa njezinom majkom iz svega nije izašla ni najstarija od njih - Rumer Willis, koja je progovorila o još jednom važnom trenutku njihova života i opsesijom njihove majke da ima djecu s Ashtonom Kutcherom.

  • +6
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

'Većinu tog vremena kojeg je provela s Ashtonom bila sam bijesna jer sam osjećala da je nešto moje preko noći oduzeto. Teško mi je padala i ta njezina želja da ima još jedno dijete, što im nije nikako uspijevalo. Toliko je bila fokusirana na to, a jedino što sam ja mislila je da joj mi nismo dovoljne', rekla je Tallulah, na što se Rumer nadovezala i obratila svojoj majci:

'Dio razloga zašto sam otišla od kuće je povezan je s tvojim pobačajem. Nije mi bilo jasno zašto toliko očajno želiš još jedno dijete? Danas na to gledam drugačije. Kada vidim te tvoje fotografije s trudničkim trbuhom svjesna sam koliko sam bila netolerantna i niti jednom ti se nisam ispričala niti te pitala jesi li u redu.'