krv nije voda

Dean Dvornik se pohvalio glazbenim talentom sina Marvina

21.11.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Glazbenik je odselio 'preko bare' 2019. godine prije pandemije koronavirusa i gdje radi kao vozač kamiona. Iz Amerike nerijetko otkriva pojedinosti iz svog novog života. Pokazuje snimke iz vožnje, svojih kućnih ljubimaca i dogodovštine s njima, sviranja bas gitare te objavljuje razne uspomene, a posebno je ponosan na svog dječaka

Sin pokojnog Borisa Dvornika i rat pokojnog kralja funka Dina Dvornika, Dean Dvornik u jednoj od zadnjih objava pohvalio se kako njihova obitelji ima još jednog darovitog člana.

'Moj sin Marvin u glazbenoj školi svira na muzičkoj radionici. Pažnja! Marvin broji lajkove i vrši pritisak na mene da brišem one koji ne lajkaju njegov njegov performance', stoji u objavi ponosnog tate. Dječaka je pokazao i u lipnju kad je prvi i drugi razred škole prošao s odličnim. 'I to dočeka muški rod Dvornika, čuda se događaju aleluja! Pozdrav svima', napisao je tada.

'Dina i mene roditelji su uvijek podržavali u glazbi, nije im bilo lako satima slušati zvuk bas gitare, to je bila tortura koju su stoički podnosili, a da ne spominjem probe koje su trajale mjesecima kad smo snimali ploču 'Kineski zid'. Tad smo imali i puhače, a kredit ide i susjedima, pa i stanarima u susjednim zgradama. Nadam se da su poslije bili ponosni na nas', ispričao je za tportal.

Inače, Dean se u Chicagu redovito viđa sa sinom Borisom i kćeri Arianom, a sa suprugom Ivanijom i sinom Marvinom čuje se preko društvenih mreža.

  • +2
Dean Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX