KAO MLADIĆ

Davor Gobac ljetuje u Zadru i u ženinom rodnom gradu pokazuje zavidne bicepse

17.08.2020 u 21:11

Bionic
Reading

Kao i uvijek odlično raspoložen, frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac poslijepodne je proveo u društvu prijatelja u zadarskoj Varoši

Prije mjesec dana Gobac je rekao kako je njegov Psihomodo Pop za ovo ljeto imao dogovoreno dosta koncerata, čija je prva runda morala biti otkazana zbog epidemiološke situacije.

'Mi ćemo svakako svirati ako će to biti moguće i tako mislimo provesti ljeto, a ako se to ne dogodi, onda ćemo ga provesti nekako drukčije', otkrio je tada Gobac za Slobodnu Dalmaciju svoje ljetne planove.

U ponedjeljak je Gobac viđen u Zadru, u rodnom gradu svoje supruge, balerine Deane Gobac.

Uvijek dobro raspoloženi frontmen Psihomodo Popa u poslijepodnevnim je satima svratio do Varoši gdje su ga dočekali prijatelji.

Mladoliki roker nedavno je svoj izgled pripisao tjelovježbi, a iako dokaze o tome još nije ponudio na nekoj od zadarskih plaža, posvećenost zdravom životu mogla se primijetiti na njegovim bicepsima koji su dobro popunili rukave ljetne košulje.

Davor Gobac u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

'Moram reći da idem već dosta godina vježbati ujutro jer to trebam, ali imam i problem s diskovima pa moram vježbati da me ne bi uhvatio išijas, a jedem sve. Što se tiče vježbanja, mislim da bi svakom čovjeku koji prođe pedesetu bilo pametno da vježba jer zbilja psihički se čovjek totalno drukčije osjeća kad vježba', otkrio je nedavno roker.