prinova u obitelji

Darežljiva teta Kate u akciji: Otkriveno koji je skupocjeni poklon dala nećaku

30.10.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Iako nije točno sigurno kada je u obitelj Middleton stigla najmlađa prinova, prije nekoliko dana James Middleton prošetao je Nottin Hillom gurajući dječja kolica, a zatim je na Instagramu podijelio nekoliko prvih fotografija sinčića. Jamesu je ovo prvo dijete, a Kate Middleton bratu i njegovoj supruzi će pomoći korisnim savjetima

Obitelj Middleton odnedavno je bogatija za još jednog člana, a Kate Middleton po četvrti je put u ulozi tete. Prije samo nekoliko dana James Middleton i njegova supruga Alizee Thevenet sa svijetom su podijelili vijest o dolasku prinove, a šetnjom na Nottin Hillu iznenadili su obožavatelje kraljevske obitelji koji dotad nisu znali da je na svijet stigao maleni Inigo.

Fotografije 36-godišnjeg Jamesa kako gura kolica pitoresknom londonskom četvrti otkrila su i detalj za koji se smatra da je bio poklon njegove starije sestre Kate.

Tamnoplava kolica koja je gurao Londonom brenda su Silver Cross, a identična su kolicima koja je koristila princeza Kate nakon rođenja sina princa Georgea. Upravo zato mnogi misle da je već iskusna Kate Middleton bratu poklonila kolica koja su joj se pokazala kao praktična i kvalitetna.

  • +2
James Middleton s bebom i suprugom Alizée Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, za kolica modela 'Silver Cross Sleepover Elegance' potrebno je izdvojiti oko 800 eura, a popularno ih zovu Rolls-Royce kolicima zbog luksuzne opreme.

Na krštenju princeze Charlotte 2015. godine u Sandringhamu Kate se pojavila s modelom 'Silver Cross Balmoral', koja su koštala visokih 1.800 eura.

Međutim, ovaj brend nije novitet Kate Middleton već duga tradicija britanske kraljevske obitelji. Kolica ovog britanskog brenda sa stoljetnom tradicijom koristila je i princeza Diana za svoje sinove Williama i Harryja, a posebno je zanimljivo da se u kolicima ovog brenda kao djevojčica vozila i kraljica Elizabeta II.

Život u automobilima

[FOTOPRIČA] Svi automobili kraljice Elizabete II: Pogledajte ovu impresivnu kolekciju!

Pogledaj galeriju