poput vile

Danijela oduševila outfitom, a pratitelji tvrde da je nakon prekida procvjetala

28.06.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Zaljubljena Danijela Martinović sinoć je uistinu blistala u Ljubljani, a njezin odabir outfita oduševio je njezine obožavatelje. U lepršavoj haljini pjevačica je izgledala poput kakve moderne dobre vile netom izašle iz bajke

Danijela Martinović u zadnje vrijeme niže sjajne stylinge, a ovaj koji je sinoć nosila u Ljubljani posve je očarao njezine pratitelje na društvenim mrežama. Nastupala je na humanitarnom koncertu, a izvela je i neke od svojih najvećih hitova čije riječi rijetko tko ne zna.

U Ljubljani je stigla u prekrasnom outfitu, a riječ je o divnoj haljini koju potpisuju sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, poznatije pod imenom njihovog brenda Boudoir.

Haljina princeza kroja izmjenjuje crne i bež pruge u donjem dijelu haljine, dok se gornji dio ističe 'puf' rukavima i dubokim izrezom u području dekoltea. Struk je dodatno naglašen tankim remenčićem, a lepršavost haljini daje kombinacija tila i čipke koji dodaju dozu magičnosti ovoj kreaciji.

Uz efektnu haljinu, Danijela je obula jednostavne crne sandale i zlatne naušnice, a kosu je podignula u nisku punđu.

Danijelin outfit dobio je brojne komplimente na Instagramu, a jedna obožavateljica napisala je kako joj se čini da je Danijela procvjetala nakon prekida s Petrom Grašom.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL