otkrila je sve

Danijela Martinović progovorila o krizi srednjih godina

18.05.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Svima je poznat pojam krize srednjih godina, ali ne i to što ona zapravo predstavlja, a još manje čime je izazvana. Dosad je taj termin bio rezerviran samo za muškarce, no vremena se mijenjaju jer na vrata kuca sve ranije, pogotovo u svijetu naših poznatih. Pjevačica Danijela Martinović svoju je kriznu situaciju doživjela s trideset godina

'Mislim da je ženama puno teže jer je na nama veliki pritisak. Ponekad imam osjećaj kao da mi netko gura ploču od armiranog betona i kaže: 'Ajde ti sad probaj disati'', izjavila je Danijela Martinović za InMagazin Nove TV.

'Jesi li se ostvarila kao majka, kakva si u karijeri, kome se sada obraćaš, što smiješ odjenuti, što ne smiješ reći... To je strašno, strašno i izazovno bilo za mene, a vjerujem i za mnoge druge žene. O tome bi se trebalo govoriti kao i o postporođajnoj depresiji. Te teme su normalne i događaju se svima u životu', ističe pjevačica.

U 45. godini, kada bi kriza trebala kucati na vrata, osjeća se bolje nego ikad jer, kaže, radila je na sebi. No ne prolaze je sve tako lako.

'To je grč koji izlazi i koji vibrira: 'Gledaj me, ja to mogu, ja sam još dobra, pokazat ću se, godine mi ništa ne mogu.' Taj grč se osjeti u ženi prije ili kasnije', kaže Danijela.