njegova stijena

Danijel Subašić napokon pokazao lijepu suprugu pa joj poručio: 'Ljubav se zove imenom tvojim'

02.07.2018 u 18:57

Bionic
Reading

Za pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom, kojom je naša momčad osigurala četvrtfinale, mnogi su kao najzaslužnijeg istaknuli upravo našeg vratara Danijela Subašića. Stasiti Zadranin brzo je postao heroj i miljenik nacije, a njemu je nakon stresne utakmice u glavi bila samo voljena supruga Antonia

Danijel Subašić svoju suprugu Antoniu s kojom je u vezi još od tinejdžerskih dana uspješno krije od javnosti, a za razliku od većine supruga naših reprezentativaca ova zagonetna crnka nije aktivna ni na društvenim mrežama. Upravo zato pravo je iznenađenje što ju je upravo sada naš vratar odlučio pokazati svijetu i javnosti.

Brzo nakon važne pobjede nad Danskom za koju upravo njega smatraju najvažnijom karikom, Subašić je na svom Instagram profilu posvetio emotivnu poruku supruzi.

‘Moja žena, moja stijena, moja kraljica’, napisao je 33-godišnji golman te dodao: ‘Ljubav se zove imenom tvojim.’ Osim dvije zajedničke fotografije, Danijel je objavio i fotku na kojoj lijepa Antonia pozira u uskoj čipkastoj haljini boje crnog vina i vrtoglavo visokim potpeticama.

O braku našeg vratara i zgodne pedagoginje ne zna se mnogo, no poznato je da su skupa već 16 godina. Par danas živi u Monte Carlu gdje Subašić igra za nogometni klub Monaco.

  • +45
Djevojke i supruge nogometaša - Rusija 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia i Instagram