kakva divota!

Daleko od znatiželjnih pogleda: Poput Carrie Bradshaw, i ove Hrvatice imaju ormare koji skrivaju njihovo najveće blago

10.03.2021 u 06:35

Bionic
Reading

Nedavno je naša pjevačica pokazala kako je uredila ormar svog dječaka kojeg će uskoro roditi, ali i svoj raskošan ormar krcat cipelama. No nije ona jedina koja ga ima. Mnoge poznate dame mogu se pohvaliti fantastično uređenim ormarima, u kojima drže sve svoje 'blago' - najnovije kolekcije haljina, majica, hlača, kaputa, obuće i modnih dodataka

Već na sam spomen walk-in ormara mnogi se sjete onog poznatog Carrie Bradshaw iz serije 'Seks i grad', ali i jednako zamamnih poput onog iz filma 'Djevojke s Beverly Hillsa' te iz serije 'Tračerica'. Walk-in ormar slavnih bogatašica velik je poput prosječnog stana i često se ne sastoji samo od jednog dijela, nego je podijeljen u više prostranih jedinica. Naše dame imaju manje verzije ormara, ali ništa manje lišene glamura i luksuza. Među njima svakako prednjači Maja Šuput.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Jedan od raskošnijih ormara ima i Ana Rucner. Čizme - visoke, kaubojske i gležnjače; štikle, tenisice, balerinke, ali i haljine, odijela, košulje i druge odjevne predmete krije velika i duga prostorija s bijelim policama i vješalicama. Naša violončelistica posebno je ponosna na taj dio svog doma. Najbolje se osjeća u trapericama i oversize majici, a kada provodi čistku u garderobi, pozove prijateljice.

Svoje modno carstvo više puta dosad pokazivala je i Žanamari. 'Moj dragi mi je za Valentinovo odlučio pokloniti ogromnu 'ormar sobu', o kakvoj već godinama pričam', napisala je početkom prošle godine. Bijeli ormari s ogledalima imaju mjesta za sve njezine stvarčice. Jedna od pratiteljica primijetila je da joj je jedna od polica ostala prazna. 'Maki ima pravo na gornje police', našalila se tada pjevačica na račun supruga Marija Perčića.

  • +5
Žanamari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

I jedna od najboljih hrvatskih sportašica, koja se nedavno oprostila od aktivnog bavljenja sportom, za potrebe televizijske emisije otvorila je svojevremeno vrata svoje garderobe. Iako smo Blanku Vlašić najčešće viđali u jednostavnim sportskim izdanjima, ona se, kao i većina žena, itekako zanima za modu, rado se uređuje i prati modne trendove. Jednom je izjavila da joj se sviđa njezina sugrađanka Severina jer uvijek pazi na svoj izgled.

  • +10
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

I Nevena Rendeli Vejzović poznata je kao ljubiteljica lijepih krpica, a uz to ima jako dobar modni ukus. Na svom je profilu na Instagramu više puta pokazala gdje drži odjeću, a mnoge je njezin ormar potpuno očarao.

Zavidne kutke s odjećom i obućom imaju i Iva Jerković, Lana Jurčević, Indira Levak, Aleksandra Dojčinović, Pamela Ramljak i Matija Vuica. 'Sve ono što ne mogu nositi ili mislim da će mi možda jednom zatrebati nosim u Metković pa imam trezor i tamo. Cipele su moja prava ljubav, to mi je fetiš. S torbicama je druga priča. Volim da su fora. Ne patim od poznatih firmi iako ih imam nekoliko, ali ne treba mi pisati ime na torbi nego volim da je štosna i da netko nikad nije čuo za taj dizajn', izjavila je Matija ranije za tportal.

  • +3
Pamela Ramljak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX