NAJBOLJI DIO POSLA I SLAVE

'Čovjek stijena' Dwayne Johnson pokazao nježnu stranu: Sedmogodišnjem obožavatelju razvukao osmijeh od uha do uha

23.05.2021 u 21:38

Bionic
Reading

Mišićavi junak akcijskih filmova, 49-godišnji Dwayne 'The Rock' Johnson, u nedjelju je na društvenim mrežama podijelio video s rođendanskim iznenađenjem kojeg je pripremio svom sedmogodišnjem obožavatelju

'Pogledajte nasmiješeno lice ovog dječaka', napisao je Johnson uz video na kojem se personaliziranom video porukom obraća mladom slavljeniku.

'U redu, ovo je poruka za vrlo posebno dijete. Nešto kao cool dijete. Ne bilo koje cool dijete, već najcool dijete na planetu. Kash ima veliko rođendansko slavlje. Sretan rođendan, prijatelju!', rekao je glumac pa se nastavio obraćati vidno uzbuđenom dječačiću.

'Kash, DJ ovdje, poznat i kao tvoj ujak Rock. Nadam se da imaš sjajan rođendan i odlično se zabavljaš. Jedi puno kolača i što god ti srce zaželi jer ti je rođendan. Šaljem ti puno ljubavi. Zagrli tatu za mene, molim te. Zagrli mamu i najbolje se provedi. Želim ti najbolji rođendan i vidimo se uskoro', napisao je Johnson, koji je i sam otac troje djece.

  • +4
Dwayne Johnson Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pored objavljenog videa Johnson je napisao i kako mu je drago da može tako pozitivno utjecati na mlade obožavatelje.

'Ovakve stvari najbolji su dio mog posla', napisao je The Rock, a nešto kasnije u nedjelju ponovio je to opet, kad je rođendan čestitao 91-godišnjoj majci svog prijatelja.

'Slavimo Ruthin 91. rođendan te lijep i nadahnjujući život koji je živjela. Ruthin sin, Andy Fickman, moj je dugogodišnji brat i redatelj mog prvog Disneyevog filma 'Plan igre'. Kao što uvijek govorim i to od srca mislim, ovakva su stvari zaista najbolji dio moje slave. Sretan rođendan mama Ruthie!', napisao je Johnson uz video na kojemu starica na zaslonu računala sluša i gleda njegovu rođendansku čestitku.