Christine Baumgartner

Costnerova bivša pronašla novi dom koji je napokon zadovoljio 'njezine apetite'

08.08.2023 u 21:59

Bionic
Reading

Nakon što su ušli u proces rastave braka, Kevin Costner i Christine Baumgarter u izuzetno su lošim odnosima. Isprva Christine nije htjela napustiti njihov zajednički dom, no sada je pronašla luksuznu nekretninu koja je uspjela zadovoljiti njezine apetite za luksuzom

68-godišnji glumac i 49-godišnja bivša dizajnerica torbica svoj su poprilično miran i skladan brak odlučili zaključiti pravom brakorazvodnom sapunicom. Christine Baumgartner od bivšeg je supruga tražila poveći iznos alimentacije za njihovu djecu, no Kevin Costner odlučio je ne dopustiti joj da uzme više od onog što joj pripada. Potezanje na sudu još uvijek traje, a bivša supruga odsada živi na drugoj adresi.

Otkako je proces rastave braka pokrenut, Costner je zahtijevao da se Christine iseli iz njihovog zajedničkog doma. Premda se tjednima opirala zahtjevu, na neko se vrijeme smjestila u manjoj kući na imanju. Kućica koju je inače koristilo osoblje bila je tek privremeno rješenje, a Baumgartner konačno je pronašla nekretninu koja će utažiti njezin apetit.

Kako prenosi Hello, donedavna gospođa Costner smjestila se u otmjenoj regiji Santa Barbare.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Christineina rezidencija u Santa Barbari je smještena samo 15-ak kilometara od prostranog kompleksa na kojem je nekoć živjela s Kevinom Costnerom, a za novo luksuzno prebivalište plaća neveliku cifru od tek 35.000 dolara mjesečno!

Ovaj luksuz smješten je unutar bujnog zelenila, a kuća je opremljena s četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i nizom pogodnosti: od netaknutog bazena do udobnog ognjišta i prostora za roštilj.