Toliko radosti

Čista idila: Viktorija i Dino Rađa ne skrivaju sreću zbog svoje nove ljubavi

15.03.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Košarkaška legenda i njegova supruga mjesecima uživaju u onome što je došlo kao šlag na tortu njihovom obiteljskom skladu. U studenom su se odlučili obogatiti život za jednog (četveronožnog) člana koji je očito bio dio slagalice koja je nedostajala. Bivša Miss Dalmacije i finalistica posljednje sezone 'Plesa sa zvijezdama' ne može odoljeti, a da koji put s pratiteljima ne podijeli sreću zbog novog kućnog ljubimca

Čini se kako će 'najnoviji' član obitelji Rađa itekako uživa u njihovom novom, prostranom domu na zagrebačkom Jordanovcu, a ljubavi i pažnje mu ne nedostaje. Viktorija Rađa pokazala je trenutak nježnosti koji je, vjerujemo, nasmijao mnoge. Riječ je o fotografiji na kojoj Dino drži u naručju njihovog dobermana.

'Vjerojatno ću postati naporna, ali ljubav je neviđna', najavila je ranije Viktorija pozirajući i sama sa psom kada su ih neki pratitelji napali zbog 'kupiranja ušiju' (odsijecanja dijela ušne školjke). Splićanka na to nije reagirala.

Podsjetimo, prije dvije godine se cijela obitelj preselila iz Splita u Zagreb i tamo pronašla novi dom. Ove godine u kolovozu će proslaviti 20. godišnjicu braka. Viktorija i Dino u braku su postali roditelji dvojice dva sinova, danas njihov Roko ima 17, a Niko 12 godina, a Dino iz prvog braka, s bivšom suprugom Željanom, ima i 23-godišnjeg sina Duju.

  • +4
Viktorija i Dino Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL