ISTA MAMA

Christie Brinkley objavila fotografiju s kćerkom: Obožavatelj pita je li sigurna do joj to nije sestra

02.08.2021 u 23:46

Bionic
Reading

Slavni bivši supermodel Christie Brinkley tijekom vikenda je bila na slavlju modnog dizajnera Michaela Korsa i objavom selfieja sa svojom 23-godišnjom kćerkom izazvala pomutnju među obožavateljima

Brinkley je obožavatelje na Instagramu obavijesitla kako je uživala u prekrasnoj ljetnoj večeri tijekom proslave 40 godina kultnog američkog stila legendarnog Michaela Korsa.

Pohvalila je Christie kolač s jagodama i svog frizera, domaćine događanja, među kojima i ljupku, glamuroznu i cool Naomi Watts, ali jedino što su njeni obožavatelji komentirali je osoba koja je s njom došla na zabavu.

'Hvala svima što ste računali na Sailor Brinkley Cook i mene', napisala je između ostalog Christie i u fotogaleriju koju je objavila uvrstila dva selfieja sa kćerkom.

'Obje prekrasne', komentirala je fotorafiju mame i kćeri vizažistica Sandy Linter, dok je jedan obožavatelj pitao 67-godišnju Brikly je li sigurna da ona i Sailor nisu sestre.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

'Na prvi pogled sam mislila da si s Renée Zellweger! Tada sam shvatio da je to tvoja kći', našalio se jedan obožavatelj.