POSVETA BEBI JACKU

Chrissy Teigen: 'Mogu biti nasmijana cijeli dan, ali u mislima mi je dan kad si se trebao roditi'

21.02.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen je krajem rujna prošle godine podijelila tužnu vijest da je zbog komplikacija u trudnoći izgubila bebu, kojoj su ona i suprug John Legend planirali dati ime Jack. U subotu se Chrissy ponovno prisjetila Jacka dirljivim objavama na Instgramu

'Mogu biti nasmijana cijeli dan, ali u mislima mi je dan kad si se trebao roditi', napisla je Chrissy na Instagramu, a putem Storyja je objavila fotografiju svog zapešća na kojoj se nalaze narukvice s imenima njihove djece. Uz Lunu Simone i Milesa Theodora, na ruci joj je i narukvica s imenom Jack.

'Danas je bio tvoj termin za rođenje. Uvijek ćemo te voljeti', napisala je Chrissy.

Otkako je u 20. tjednu trudnoće izgubila sina Jacka, Teigen je bila vrlo otvorena po pitanju svoje tuge i boli, a nedavno se pojavila i u emisiji Ellen DeGeneres, govoreći o tome kako joj je gubitak trudnoće bilo transformativno iskustvo.

Zbog dijeljenja 'sirovih' fotografija iz bolnice nakon gubitka trudnoće, DeGeneres je Teigen nazvala 'super hrabrom', a Chrissy je komentirala kako joj se te fotografije sada čine tako davnima.

'Čak i kad se prisjetim toga, još uvijek moram uzeti terapiju i još se nisam pomirila s tim. Imam odjeću za trudnice, među kojom ima stvari koje sam kupila za osmi i deveti mjesec trudnoće. Jednostavno je teško, jer trebao se roditi ovaj tjedan, a ja stalno gledam u te stvari koje me podsjećaju na to', rekla je Chrissy.

  • +4
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Teigen je otkrila kako joj je koristilo što je odgojena u domu u kojem se otvoreno govorilo o gubitcima i pomoglo joj da razmisli o svemu i u boli pronađe neku ljepotu.

'Bila je to stvarno transformirajuća stvar za mene i na određeni me način zaista spasila, jer mislim da ne bih otkrila terapiju, a zatim ni trezvenost i ovaj put oporavka i dobrih osjećaja prema sebi', rekla je Chrissy.

'Nikad ne razmišljate da se to može dogoditi i vama, i mislim da mi je to bilo najluđe u svemu. Čujete priče o drugim ljudima, ali mislite kako se vama to ne može dogoditi, pa kad se dogode jednostavno ste u potpunom šoku', rekla je Chrissy i otkrila kako je tada počela razmišljati o svim ljudima koji su to prolazili u tišini i postala jako tužna zbog njih.

'Naš je gubitak bio vrlo javan, i puno nam je ljudi dalo podršku. Stvarno stječete nevjerojatnu količinu empatije. Stvarno mislim da sam sad nekako bolja osoba', rekla je Chrissy i dodala da jednostavno ima najbolji sistem podrške ikad.