šaljivi billy

Četverogodišnji nasljednik Johna Stamosa zna kako nasmijati slavnog oca; fore iz 'Pune kuće' prolaze i desetljećima kasnije

17.10.2022 u 17:05

Bionic
Reading

John Stamos postao je otac dječaka Billyja 2018. godine, a sada je otkrio i da njegov maleni nasljednik već sad gleda popularnu seriju koja je proslavila holivudskog glumca. Simpatični Billy nekad zna i koristiti rečenice iz serije kako bi nasmijao oca

Šarmantni 'ujak Jesse' bio je tiha patnja svih obožavateljica serije 'Puna kuća' koja je emitirana od 1987. do 1995. Danas je John Stamos otac 4-godišnjeg Billyja za kojeg kaže da je vrlo inteligentno dijete, a nedavno je otkrio i da dječak voli gledati kultnu seriju.

Našalio se kako je nedavno zatekao dadilju kako pokazuje Billyju 'Punu kuću' pa ju je morao otpustiti. Nadovezao se kako je Billy inteligentan dječak čije se zanimanje za seriju temelji na zafrkavanju oca zbog rečenica u seriji.

'On je takav pametnjaković. Kad ja kažem: 'Billy, idi pospremiti svoje igračke!', on odgovara: 'You got it dude' (Može, stari). On to radi samo da bi mi se rugao.', rekao je Stamos.

  • +10
John Stamos i sinčić Billy Izvor: Profimedia / Autor: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rečenicu 'You got it, dude' često je govorila malena Michelle Tanner (koju glume blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen) te se rečenica uvukla u popularnu kulturu 90-ih.

John Stamos oženio je Caitlin McHugh 2018. Dva mjeseca nakon, tijekom snimanja nastavka serije 'Punija kuća' rođen je maleni Billy. Slatki Billy već sad je šarmantno dijete, a vidi se da je i gustu kosu naslijedio od popularnog oca.