testirala ju je

Camila Alves o odnosu sa svekrvom: 'Zvala me imenom svih Matthewovih bivših djevojaka'

25.08.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Supruga Matthewa McConaugheyja otkrila je u kakvim je odnosima sa svojom svekrvom te kakve je sve testove prolazila kako bi se majka Matthewa McConaugheya uvjerila da je baš ona ispravan odabir za poznatog glumca

Matthew McConaughey sa svojom suprugom Camillom bračnu idilu živi već više od deset godina, a često ih nazivaju i najstabilnijim holivudskim parom. Iako se često pojavljuju zajedno na raznim premijerama i gala događajima, uz njihov se odnos ne vežu nikakvi skandali pa mnogi govore da oni nisu tipičan holivudski par koji je spreman na nevjeru i slično. Međutim, kako bi se uvjerila da je lijepa manekenka pravi izbor za njezinog sina, majka poznatog glumca Camillu je odlučila testirati na nekoliko načina.

I tako je svekrva priredila svojoj snahi raznorazne situacije iz kojih je promatrala njezine reakcije na osnovu kojih je donosila zaključke o tome je li Alves 'dovoljno dobra' za njezinog najmlađeg sina i apsolutnog miljenika.

41-godišnja brazilska manekenka progovorila je o teškim trenucima koje je proživjela na početku veze, a otkrila je i da ju je svekrva često znala izmoriti svojim smicalicama.

'Stvarno me testirala. Zvala bi me imenima svih Matthewovih bivših djevojaka, počela bi mi pričati španjolski na vrlo isprekidan način, pomalo me spuštala', priznala McConaugheyeva supruga otkrivši kako joj je svekrva zagorčala početke odnosa s poznatim Oskarovcem.

Nakon što je pretrpjela omalovažavanje, Camilla se izborila za svoje mjesto i uspjela zaslužiti poštovanje. Kako bi se umilila svekrvi, povela ju je sa sobom u Istanbul, gdje je Alves nosila modnu reviju te boravila u luksuznom hotelu. Tijekom putovanja Camilla je svekrvi dopustila da upozna njezinu temperamentnu brazilsku i latino stranu pa je svekrva shvatila da je atraktivna manekenka više od 'samo' lijepog lica.

Danas imaju sjajan odnos, ali i međusobno poštovanje, tvrdi Hello.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju