NOVI VJETROVI

Čak 30 godina Sarah Ferguson nije dobivala pozivnicu za Božić s kraljevskom obitelji, no ove godine sve se mijenja

30.11.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Proteklih 30 godina, otkako se razvela od princa Andrewa, za Sarah Ferguson nije bilo mjesta u Sandringhamu, ali ako se potvrde nagađanja britanskih medija, ove bi godine u tradicionalnu šetnju do crkve mogla poći uz kralja Charlesa

Potaknuti informacijama iz Sandringhama, tradicionalnom mjestu okupljanja kraljevske obitelji za Božićne blagdane, britanski mediji pretpostavljaju da je 63-godišnja Fergie pozvana na blagdansko druženje s kraljevskom obitelji, gdje bi se čak mogla pojaviti u javnosti sa svojim osramoćenim bivšim suprugom u tradicionalnoj jutarnjoj šetnji do crkve Svete Marije Magdalene.

Nakon njihovog razlaza 1992. godine, Fergie je bilo zabranjeno prisustvovati božićnom okupljanju kraljevske obitelji. Potom je i vojvoda od Yorka lišen svojih kraljevskih dužnosti nakon skandala njegovog prijatelja Jeffreya Epsteina i Ghislaine Maxwell sa seksualnom trgovinom.

No prema izvorima iz Sandringhama, kraljevska kuća Wood Farm navodno se sprema ugostiti Andrewa, Fergie i njihove kćeri Beatrice i Eugenie.

'Andrew je izopćen iz javnog života, ali ne možete mu zabraniti Božić s obitelji. Osoblje u Sandringhamu ima zadatak pripremiti Wood Farm za cijelu obitelj York', rekao je za The Sun izvor iz Sandringhama.

'Kad se razišla s Andrewom, Sarah je zabranjeno provoditi obiteljski Badnjak i Božić dok god Philip i kraljica budu živi. Trideset godina je bila sama na Božićnoj večeri, ali stvari se sada mijenjaju', dodaje izvor.

  • +9
Sarah Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prihvati li poziv, Fergie će se pridružiti kraljevskoj obitelji u razmjeni darova u Bijeloj sobi Sandringhama, nakon čega slijedi druženje uz večeru.

Britanski mediji nagađaju da će pozivnicu za Sandringham dobiti i 44-godišnji bivši igrač ragbija Mike Tindall, zet princeze Anne, iako je sudjelovao u reality showu 'I'm A Celebrity'.

Međutim, čini se da pozivnica neće na put preko Atlantskog oceana i da za obitelj vojvode od Sussexa mjesta u Wood Farmu nema.