spretni nogometaš

Bruno Petković u centru Zagreba mijenjao bebi pelene

23.04.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije bio je prvi gost druge sezone dokumentarnog serijala Roberta Knjaza o Vatrenima, uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj ovog ljeta

Bruno Petković govorio je o detaljima iz svoje sportske karijere, ali i privatnog života što baš ne voli previše izlagati javnosti. Robert Knjaz ga je upio natjerati da pred kamerama na Tomislavovu trgu demonstrira mijenjanje pelena na lutki.

'Mogao bih promijeniti pelenu, s obzirom na to da sam napravio par puta. Par puta, nisam sad previše...', ispričao je Petković kroz smijeh.

'Ja sam onako, više u potrebi dok žena nije tu. Sjećam se jednom, kad se baš pošteno, onako muški ispraznio, potrošio sam jedno 30-40 vlažnih maramica dok mi žena nije rekla - staviš ga u kadu', ispričao je anegdotu sa sinčićem Adrijanom kojeg mu je u travnju 2021. rodila bivša manekenka Ivom Šarić. 'Kad god treba nešto - on viče mama', nasmijao se na kraju.

Njegova razrednica je Petkovića opisala kao 'inteligentnog, ali lijenog' te je otkrila da mu je otac često bio u školi zbog njegovih ocjena, a kolega iz školskih klupa je otkrio da je cijela škola bila zaljubljena u Petkovića. On je još Knjazu otkrio da mu su mu najdraža jela punjene paprike i lazanje, a prokulice, kaže, baš i ne voli.

PUŠTENI IZ BOLNICE

Bruno Petković došao po Ivu Šarić i sina Adriana u rodilište, društvo mu je pravio njezin sin iz prvog braka

Pogledaj galeriju

Sluša različite žanrove glazbe, kao mali je obožavao čitati znanstvenu fantastiku, ali lektiru nije volio. Popodne mu je draže od jutra jer se ne voli rano dizati, a izjavio je i da se nikad ne bi ošišao na ćelavo.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr