SVE JE PROŠLO MIRNO

Bruce Springsteen uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola

10.02.2021 u 20:07

Bionic
Reading

Iako je već gotovo sredina veljače, nedavno se saznalo da je slavni 71-godišnji pjevač Bruce Springsteen u studenome uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

Bruce Springsteen u studenome prošle godine uhićen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Uhićenje se dogodilo 14. studenog, a razlog su bili opasna vožnja i konzumiranje alkohola u zatvorenom prostoru.

Legendarni glazbenik nije pružio otpor i sve je prošlo potpuno mirno. Springsteen bi se zbog optužbi trebao pojaviti na sudu unutar sljedećih nekoliko tjedana.

Ono što na cijelu priču baca pomalo ironično svjetlo je reklama za Jeep u kojoj se Bruce Springsteen pojavio tijekom Super Bowla. Iako je u središtu pažnje bilo to što je pjevač pozvao na jedinstvo nakon teške godine, činjenica da je snimio reklamu za motorno vozilo taman kad je vozio u pijanom stanju prilično je nezgodna.

Novi album Brucea Springsteena 'Letter to You' našao se visoko na ljestvicama najslušanije glazbe što ga je učinilo prvim muzičarem koji je u svakom od zadnja šest desetljeća imao album koji je bio u prvih pet mjesta po slušanosti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube