TEŠKO RAZDOBLJE

Britney Spears još uvijek se nije u potpunosti oporavila, a najveća podrška su joj njezini sinovi

18.05.2019 u 12:51

Bionic
Reading

Mentalno zdravlje Britney Spears sada je bolje, no pjevačica se još uvijek nije u potpunosti oporavila od posljednjeg psihičkog kraha, a izvor blizak obitelji Spears otkrio je kako je pjevačica utjehu pronašla u svojim sinovima

Britney Spears posljednjih se godina suočava s brojnim životnim izazovima, a za zadnji živčani slom koji je doživjela zaslužno je loše zdravlje njezina oca Punih trideset dana provela je u ustanovi za mentalno zdravlje nakon što joj se još jednom pogoršalo zdravstveno stanje. Sve se zakompliciralo činjenicom da lijekovi koje je do tada uzimala više nisu funkcionirali.

Neki i dalje vjeruju u teorije zavjere i smatraju da je Britney Spears prisilno hospitalizirana te da to nije sama željela, a sve zato što je još jednom prestala svojevoljno uzimati lijekove.

'Mentalno stanje Britney sada je puno bolje nego kad se prijavila u ustanavu za mentalno zdravlje', rekao je izvor blizak pjevačici za TMZ nakon što je Britney napustila psihijatrijsku ustanovu.

Pjevačica kroz ovo za nju stresno i teško razdoblje prolazi uz pomoć sinova Seana Prestona i Jaydena Jamesa, koje je dobila s bivšim partnerom Kevinom Federlineom. Pop zvijezda se okružila osoba koje voli, a njezini sinovi puno su joj pomogli u naumu da prebrodi ovu situaciju.

  • +5
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvori bliski pjevačici su za People potvrdili kako su Sean i Jayden Majčin dan proveli uz pjevačicu, iako skrbništvo nad njima pripada njihovu ocu.

'Britney voli svoje sinove i uvijek je uzbuđena što ih vidi. Većinom vrijeme provode u Kevinovoj kući, no često posjećuju Britney. Dječaci su tijekom tjedan veoma zauzeti školom, sportskim aktivnostima i zadaćama, rekao je izvor blizak obitelji Spears.

Britneyjini sinovi bili su joj podrška tijekom teškog razdoblja.

'Dječaci su odlični. Jako su pametni i pristojni. Obojica su odlični u školi. Informiraju Britney o školskim projektima. Svjesni su da Britneyjene bolesti. Čini se da su se obojica dobro prilagodili okolnostima', rekao je izvor.

Izvor dodaje i kako dječaci rado provode vrijeme s bakom Lynne Spears. Kada se pjevačica ne osjeća dobro dječaci ostaju s ocem i pomajkom Victorijom Prince s kojom se Federline vjenčao u kolovozu 2013. te s kojom ima dvije kćeri, sedmogodišnju Jordan Kay i četverogodišnju Peyton Marie.

Pjevačica je zadnji put podijelila trenutak sa sinovima na društvenim mrežama za Božić 2018. Tada je na Instagramu objavila video sebe i Seana.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁🍎🎁

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Za Majčin dan Britneyjin dečko Sam Asghari pjevačici je odao priznanje za odličan posao majke koji odrađuje dirljivom objavom na Instagramu.

Prošlog petka pjevačica se pojavila a sudu u Los Angelesu u prisustvu majke Lynne gdje je stigla na saslušanje u kojem se obratila sudu u vezi s pitanjima medicinske skrbi, maloljetne djece i osobnih informacija.

Pjevačici je tada navodno sud odbio zahtjev da sama raspolaže svojom imovinom kojom je do problema sa zdravljem raspolagao njen otac, a koju tenutno nadzire njezina majka.