ODUŠEVILI FANOVE

Bridgertoni stigli na TikTok i otkrili kako se zabavljaju na snimanju hit serije

12.04.2022 u 18:54

Bionic
Reading

Od prosinca 2020.godine kada je emitirana prva sezona na Netflixu postali su jedna od najomiljenijih izmišljenih obitelji, a klan Bridgerton sada je stigao na TikTok očekivano izazvavši pravu pomutnju među obožavateljima serije

Glavni junaci serije ‘Bridgerton’ svoje vjerne obožavatelje odlučili su počastiti snimkom nastalom iza kulisa, što je dočekano s velikom radošću.

Glumica Florence Hunt, koja glumi Hyacinth, osmu i najmlađu članicu obitelji Bridgerton, preuzela je uzde TikToka i svoju rodbinu s malih ekrana uspjela uvjeriti da joj se u tome pridruži.

U objavljenom TikToku, Hunt uz Bridgertone izvodi hit pjesmu ‘Tik Tok’ pjevačice Ke$he iz 2009. godine dok u ogledalu snima njihovu izvedbu, a gdje im se nakon nekoliko sekundi pridružuje i glumac Will Tilston (Gregory Bridgerton).

@flothe2nd and so the tik toks begin😉🎩. #bridgertonnetflix ♬ TiK ToK - Kesha

Ovim TikTokom glumica Florence Hunt najavila je mnoštvo budućih sa seta serije, a u kratko vrijeme od objave ovaj video na TikToku uspio je prikupiti preko 15 milijuna pregleda.

Jedan obožavatelj serije prokomentirao je kako je upravo to sadržaj koji želi vidjeti na TikToku, dok su ih brojni fanovi serije nazvali ‘najboljom obitelji’.

Serija 'Bridgerton' iako neobična, odmah je stekla nevjerojatnu naklonost gledatelja i postala jedna od najgledanijih serija popularnog streaming servisa, stoga ne čudi što su jedva dočekali dolazak druge sezone koja je na Netflix stigla krajem ožujka.

Nastala prema hit romanima Julie Quinn, serija 'Bridgerton' i avanture njezinih glavnih junaka ponovno će zabavljati gledatelje. Nakon emitirane druge sezone, Netflix je najavio snimanje treće i četvrte.

  • +7
Bridgerton, 2. sezona Izvor: Netflix / Autor: LIAM DANIEL/NETFLIX