nitko ga nije prepoznao

Brat Baby Lasagne bio je s njim na bini kad je trijumfirao na Dori - svirao mu je bubnjeve

27.02.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Glazbenik je lako pamtljivom pjesmom 'Rim tim tagi dim' razdrmao kompletnu glazbenu scenu u Hrvatskoj. O njemu se ne prestaje pričati, a u fokusu javnosti našao se i njegov brat Martin Purišić

Nakon što je proglašen pobjednikom, 29-godišnji Baby Lasagna je na konferenciji za medije upitan kome posvećuje pobjedu. Poslije kratke stanke uslijedio je emotivni trenutak koji je dotaknuo mnoge.

'Teško je jednoj osobi posvetiti pobjedu, ali obitelj je uvijek prva pa njoj posvećujem pobjedu', kazao je glazbenik, nakon čega se rasplakao. Na stolici do njega sjedio je njegov brat Martin Purišić, a on je u tom trenutku ustao i zagrlio brata.

Naime on je jedan od dvojice momaka kojima su na licima bile heklane maske kao dio zanimljivog kostima, spoja modernog i tradicionalnog. Inače, tabletići koje je imao na bubnjevima izazvali su oduševljenje te su se komentirali na YouTubeu nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Dore.

Podsjećamo, mlađi brat pobjednika Baby Lasagne svira bas gitaru u bendu Mono Inc., a njegovo umjetničko ime je Val Perun. 26-godišnjak ima svoj kanal na YouTubeu, MrtviMartin, gdje se mogu vidjeti njegove bubnjarske vještine.

Martin se osim glazbom bavi audioprodukcijom, grafičkim dizajnom, montažom videa i ilustracijom, a s bratom je gostovao i u podcastima, u kojima su govorili o svojim planovima - tako su u podcastu 'Nebitno o bitnom' izjavili da im je idol grupa Rammstein.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL