proživljavaju najteže dane

Brat Aleca Baldwina nakon tragedije na snimanju poručio svima: 'Zamolit ću vas da se pomolite večeras'

22.10.2021 u 18:43

Bionic
Reading

Cijeli svijet priča o velikoj tragediji koja se u četvrtak dogodila na filmskom setu u Novom Meksiku kad je ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Stephen Baldwin njegov brat oglasio se na Instagramu

'Zamolit ću vas da se pomolite večeras. Nema se puno za reći, osim, molim vas, pomolite se za sve one koji su prisustvovali ovom tragičnom događaju. Hvala vam', poručio je u svojoj objavi na društvenim mrežama Stephen Baldwin.

Mnogi su mu pratitelji u komentarima poručili da misle na njega i njegovu obitelj te kako će se pomoliti za njegovog brata Aleca. Također, mnogi mu pišu da im nije jasno kako se sve izdogađalo.

Podsjetimo, tragedija se dogodila na snimanju nezavisnog filma 'Rust', na ranču Bonanza Creek. 42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u u sveučilišnu bolnicu New Mexico u Albuquerque gdje je preminula, dok je redatelj Joel Souza, koji je tom prilikom također ranjen već izašao iz bolnice. Glumac je nakon tragedije na setu razgovarao s policijom, a snimljen je i kako u suzama priča na mobitel.

  • +2
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Alec je prije nekoliko godina otvoreno pričao o obiteljskim trzavicama i svom odnosu s braćom, Danielom i Stephenom. 'Za mene on je poput Rolfa iz filma 'The Sound of Music'. Jednostavno se okružio krivim ljudima i iskreno, nisam baš siguran da ga želim pozvati na svoju božićnu zabavu', kazao je tada uspoređujući brata Stephena s tinejdžerom nacistom iz kultnog filma.

  • +3
Stephen Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Serg Glovny / Zuma Press / Profimedia