brižni otac

Bradley Cooper otkrio kako je smrt oca utjecala na njegov odnos s kćeri Leom

08.07.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Rijetko koju holivudsku zvijezdu možemo toliko često vidjeti s kćeri, a odnos Bradleyja Coopera s kćerkicom Leom topi sva ledena srca. Veseli odlasci iz škole i šetnje druženja su koje ova zvijezda posebno cijeni, a njegov način odgajanja vlastitog djeteta pod utjecajem je vlastitog iskustva gubitka oca

Biti roditelj velik je izazov. Iako mnogi misle da je slavnima lakše jer oko sebe imaju čitav sustav dadilja i pomoćnika ukoliko im zatreba, činjenica je da su često ograničeni vremenom i paparazzima koji ih vrebaju na svakom kutku. Bradley Cooper odlučio je biti prisutan u odrastanju svoje kćeri Lee što je više moguće, a nije rijetko da na Internetu osvanu njihove fotografije kako držeći se za ruke šeću ulicama New Yorka.

Samozatajni glumac rijetko kad dijeli pojedinosti o vlastitom životu, no ipak je nešto otkrio u novoj epizodi TV emisije 'Running Wild with Bear Grylls'.

Smrt njegova oca zauvijek mu je promijenila život, a Cooper je bio uz njega u vrijeme njegove bolesti i kada je izdahnuo, što je ostavilo trag na njegovom shvaćanju života i smrti.

'Volio bih da je moj tata još tu da više uživa u ovome, ali svi znamo koliko smo bili sretni. Bio je to blagoslov. Dao mi je veliki dar, umro mi je na rukama. Tako sam vidio pravi primjer smrtnosti', rekao je poznati glumac koji je priznao da je nakon toga život gledao pomalo nihilistički.

Iz iskustva s vlastitim ocem i načinom na koji je on odgajan izvukao je neke pouke, a njih se trudi primjenjivati pri odgoju kćeri Lee.

'Učiš na pogreškama svog prethodnika. Ja ću učiniti mnogo grešaka, iz kojih se nadam da će Lea nešto naučiti. Moram biti strog prema sebi kako bi rastao', rekao je glumac priznavši da je svjestan da biti roditelj znači i povremeno griješiti. Zbog malene kćerkice on i Irina Shayk svoje su nesuglasice stavili po strani, a ujedinjeni su u želji da malena ima oba roditelja koji sudjeluju u njezinom odrastanju.

  • +3
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia