FATALNA FRANCUSKINJA

Bračna kriza Natalie Portman: Procurilo da ju je suprug varao s 25-godišnjakinjom

03.06.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Glumica Natalie Portman i suprug, francuski baletan Benjamin Millepied pokušavaju spasiti brak nakon što se doznalo da ju je on varao s 25-godišnjom francuskom ekološkom aktivisticom

Američki mediji pišu da su Natalie Portman i Benjamin Millepied još prošle godine živjeli razdvojeni, a iako se činilo da su u međuvremenu uspjeli prebroditi probleme u vezi, nova saznanja o njegovom preljubu ponovo su uzdrmala brak. Izvor blizak paru kaže za Page Six: 'Nisu se razišli i pokušavaju riješiti stvari. Ben čini sve što može da mu Natalie oprosti. On voli nju i njihovu obitelj'. Slavna glumica poznata je po tome što svoj privatni život čuva podalje od javnosti, a trenutno joj je najveći fokus zaštita djece.

Portman je nedavno boravila u Francuskoj gdje je u Cannesu promovirala novi film 'May December', no društvo joj nije pravo suprug.

Priča se da na setu Portmaninog njenog novog filma 'May December', koji se snimao u studenom prošle godine, javna tajna bila da ona i Millepied imaju probleme u braku.

Iako je par snimljen kako razmjenjuje nježnosti na pariškom koncertu Beyonce krajem svibnja, francuski Voici objavio je ovih dana kako bivši plesač New York City Balleta provodi vrijeme s glamuroznom mladom klimatskom aktivisticom Camille Étienne, inače prijateljicom eko aktivistice Grete Thunberg. Étienne je snimila nekoliko kratkih filmova o zaštiti prirode i napisala knjigu 'For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness'.

Portman i Millepied upoznali su se 2009. na snimanju njezinog Oskarom nagrađenog filma 'Crni labud' za koji je on radio koreografiju. Prije nje Francuz je bio u dugoj vezi s kolegicom plesačicom Isabellom Boylston. Zaručili su se 2010. i vjenčali u Big Suru u Kaliforniji dvije godine kasnije.

Portman je bila trudna s njihovim prvim djetetom kada je 2011. primila Oskara za najbolju glumicu, a na dodjeli je rekla: 'Mojoj lijepoj ljubavi, Benjaminu Millepiedu, koji je koreografirao film i sada mi je dao najvažniju ulogu u životu' - pokazujući na svoj trbuh. Par ima sina Alepha i kćer Amaliu.

  • +8
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: CRY-OLIVIER HUITEL/LUIS SANCHEZ / THE PHOTO ONE / : CHASSERY+PECQUENARD / KCS PRESSE / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA