1. i 2. lipnja

Borotalco Screen on the Green filmski piknik festival nagrađuje

28.05.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Ususret osmom po redu Borotalco Screen on the Green filmskom piknik festivalu, koji se 1. i 2. lipnja održava na zagrebačkom parku Ribnjak, organizatori su najsretnije čitatelje Tportala odlučili nagraditi trima poklon paketima svojih proizvoda

Podsjetimo, oba dana festival počinje u 10 sati ujutro UHU kreativnim radionicama. Od 11 sati vježbat ćete s fitness trenerom i magistrom kineziologije Mariom Mlinarićem. Nakon vježbanja okrijepiti se u Rio Mare food corneru, a od 16 do 18 sati oba dana uživati i sami se okušati u plesu na svili zahvaljujući plesnoj grupi s.Vila i Nikolini Komljenović.

U subotu, od 19 sati, svi koji odlično poznaju filmove, serije, ali imaju sjajno znanje i iz ostalih područja moći će to znanje testirati na open air kvizu znanja kojeg će voditi Morana Zibar, a u nedjelju, u isto vrijeme, nasmijati se uz stand up nastup Gorana Vugrineca Goca iz Lajnapa.

Oba dana festivala program se završava filmskim projekcijama. U subotu od 21 sat na programu je film Aquaman s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi, a u nedjelju animirani film Superman – Novi svijet.

Čitateljima tportala darujemo tri poklon paketa, a dobitnici su Emil Hušidić, Ana Martić i Zrinka Košar.

Troje najsretnijih čitatelja svoje će poklon pakete moći podići na zagrebačkom Ribnjaku prije filmskih projekcija. Obratite se organizatorima po dolasku i svakako ponesite osobnu.